Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Tort cu rom

Un tort pentru toate gusturile cu rom, cacao, migdale, arome care se împletesc perfect într-un tot ademenitor.

1 bucată

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Tort cu rom

Formă rotundă de copt (Ø 26 cm):

Pentru aluat:

6 ouă
200 g zahăr pudră
5 picătură Esență de rom 38 ml Dr. Oetker
150 g migdale măcinate
150 g făină
2 plic Original Pudding cu gust de vanilie Dr. Oetker

Pentru umplutură:

1 l smântână dulce (32% grăsime)
1 linguriță Cacao Dr. Oetker
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
40 g zahăr pudră
2 linguriță Esență de rom 38 ml Dr. Oetker
2 plic Întăritor de frișcă Dr. Oetker

Pentru sirop:

200 ml apă
2 lingură zahăr
2 linguriță Esență de rom 38 ml Dr. Oetker

Pentru decorare:

aproximativ 2 linguriță Cacao Dr. Oetker
50 g fulgi de ciocolată

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pentru aluat se bat spumă, cu ajutorul mixerului reglat la viteză mare, gălbenușurile cu zahărul pudră, zahărul vanilinat și esența de rom. Se bat albușurile spumă și se încorporează în compoziția de gălbenușuri. Se amestecă migdalele cu conținutul celor două plicuri de pudding și cu făina și se încorporează în compoziția de mai sus. Se toarnă în forma de copt tapetată cu hârtie de copt și se coace.

Cuptor electric: 180 °C

Cuptor cu aer cald: 160 °C

Durată de coacere: aproximativ 55 Min.

2

Blatul răcit se taie de două ori pe orizontală.

3

Pentru umplutură se bat spuma, cu mixerul reglat la viteză maximă, smântâna, cacaua, zahărul vanilinat, esența și cele 2 plicuri de întăritor de frișcă.

4

Pentru sirop se fierbe apa cu zahărul și la final se adaugă esența de rom.

5

Se însiropează fiecare bucată de blat și se umple cu cremă. Se păstrează crema și pentru a acoperi partea de sus a tortului și lateralele. Se orneză cu fulgi de ciocolată și cacao.

Informații nutriționale pentru rețeta Tort cu rom

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii