Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Tort cu zmeură și brânză de vaci

Un tort delicios cu care nu vei da greș

1 bucată

grad de dificultate mediu 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Tort cu zmeură și brânză de vaci

Pentru aluat:

100 g margarine
30 g zahăr pudră
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 praf sare
4 gălbenușuri
4 albușuri
90 g zahăr
150 g semințe mac
70 g alune mărunțite

Pentru umplutură:

250 g brânză de vaci proaspătă
100 g zahăr pudră
1 linguriță coajă rasă de lamâie
2 - 3 lingurițe suc de lămâie
1 plic Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
9 foi Gelatină Dr. Oetker
500 ml frișcă lichidă
500 ml frișcă lichidă
150 ml apă călduță

Pentru glazurare:

300 g zmeură
50 g zahăr pudră
3 foi Gelatină Dr. Oetker
250 ml apă călduță

Formă rotundă de copt (Ø 26 cm)

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Cu ajutorul unui mixer se bate spumă margarina împreună cu zahărul pudră, zahărul vanillinat și sarea și apoi se adaugă treptat gălbenușurile amestecând continuu.

2

Se bat spumă albușurile cu zahărul și se încorporează ușor în primul amestec. Se adaugă macul și alunele. Compoziția se toarnă în forma de copt și se coace.

3

Se amestecă bine brânza de vaci, zahărul, coaja și zeama de la lămâie și zahărul vanilat Bourbon și se prepară frișca. Se dizolvă gelatina în apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj și se amestecă cu brânza și frișca.

4

După ce blatul s-a răcit se toarnă umplutura de brânză deasupra și se pune la frigider pentru 2-3 ore.

5

Pentru prepararea glazurii se amestecă zmeura cu zahărul. Se prepară gelatina cu 50 ml apă călduță și se amestecă cu compoziția de zmeură. Cu glazura astfel preparată se ornează tortul.

Informații nutriționale pentru rețeta Tort cu zmeură și brânză de vaci

Per porție / bucată Per 100 g / ml