Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Tortulețe din dragoste

Surprinde-i plăcut pe cei dragi

9 bucăți

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Tortulețe din dragoste

Tavă de copt (30 x 40 cm):

Pentru aluat:

270 g făină
2 linguriță Cacao Dr. Oetker
1 linguriță rasă Bicarbonat de sodiu alimentar Dr. Oetker
130 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
400 ml lapte
100 ml ulei

Pentru umplutură:

3 lingură rasă gem de zmeură
3 lingură rom
restul de prăjitură după decuparea tortulețelor

Pentru glazurare:

6 lingură rasă gem de zmeură

Pentru decorare:

1 plic Glazură lamâie Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Într-un castron se amestecă făina, cacaua, bicarbonatul și se cern. Se adaugă zahărul, zahărul vanilinat, laptele și uleiul. Se frământă amestecul repede până se obține un aluat neted și se toarnă în tava unsă și tapetată cu făină. Se introduce tava la cuptor.

Cuptor electric: 180 °C

Cuptor cu aer cald: 160 °C

Durată de coacere: 25 Min.

2

După răcire, blatul se taie cu ajutorul formei rotunde (Ø 5 cm) în 18 colăcei.

3

Resturile de blat rămase după tăiere se fărâmițează într-un castron și se adaugă gemul și romul, amestecându-se până la obținerea unei compoziții netede. Se ung jumătate din colăcei cu umplutură până la înălțimea de aproximativ 1 cm, apoi pe suprafața umpluturii se pune gem și se acoperă cu restul de colăcei.

4

Se prepară glazura de lămâie cu apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj și se ornează tortulețele.

5

Tortulețele se pot decora cu ciocolată, flori din marțipan, ornamente pentru decor sau puteți scrie un mesaj de dragoste folosind Creioanele pentru decor Dr. Oetker.

Informații nutriționale pentru rețeta Tortulețe din dragoste

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii