Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Vafe

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Vafe

Formă de vafe:

Pentru aluat:

175 g unt de cocos
175 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 praf sare
1 linguriță Esențe de vanilie 38 ml Dr. Oetker
4 ouă
200 g făină
50 g Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
0,5 lingurițe Praf de copt Dr. Oetker

Pentru decorare:

despre 1 - 2 linguri zahăr pudră

preparation

Mod de preparare

1

Pentru aluat, se topește untul de cocos într-un vas, se lasă să se răcească și să se întărească puțin. Apoi se freacă spumă, cu mixerul, la viteză maximă.

2

Se adaugă zahărul, zahărul vanilinat, sarea și aroma și se amestecă până când se obține o masă omogenă. Se încorporează ouăle, unul câte unul (se mixează fiecare ou câte jumătate de minut ).

3

Făina se amestecă cu amidonul alimentar și cu praful de copt, se cerne și se încorporează în compoziție, folosind mixerul, la viteză medie

4

Se unge și se încinge bine forma de vafe. Aluatul se toarnă în în formă (porții medii) și se întinde ușor. Vafele se coc, până când capătă culoarea brun-aurie, apoi se lasă să se răcească pe un grătar de bucătărie.

5

În funcţie de preferinţă, vafele se pot decora cu zahăr pudră.

Pur si simplu un răsfăț

10 - 15 bucăți

grad de dificultate redus 40 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii