Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Un desert pentru orice moment

Secrete mici dar preţioase pentru prepararea unor deserturi perfecte

Pentu deserturi preparate la rece puteţi folosi lapte pasteurizat ca atare. dacă folosiţi lapte proaspăt, aceasta trebuie înainte fiert şi răcit. Laptele proaspăt conţine o enzimă (Limase) care dă gust neplăcut deserturilor preparate la rece. Prin încălzire această enzimă se inactivează.

Formarea pojghiţei pe budincă în timpul răcirii poate fi eliminată printr-o simplă aplicare a unei folii de celofan peste recipientul care conţine budincă fierbinte. Consistenţa budincii va fi însă mai slabă.