Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Budincă aniversară

Textură fină și cremoasă

aprox. 4 porții

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Budincă aniversară

1 plic Original Pudding cu gust de vanilie Dr. Oetker
40 g zahăr
250 ml lapte
200 ml smântână dulce (32% grăsime)

Pentru decorare:

2 linguri fulgi de migdale
1 borcan compot de caise (masa netă 240 g)
lumânări aniversare

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pudding: Formele de budincă se clătesc cu apă rece. Se prepară budinca cu zahăr, 250 ml de lapte și 200 g de smântână, conform indicațiilor de pe plic. Se toarnă în formele de budincă și se lasă circa 2 ore la frigider.

2

Migdalele se prăjesc într-o tigaie apoi se lasă să se răcească. Caisele se scurg și se taie cubulețe.

3

Decorare: Budinca se desprinde cu grijă de pe marginile formei, cu ajutorul unui cuțit, apoi se răstoarnă pe o farfurie desert. Se decorează cu bucățile de caise și se presară cu migdale. Înainte de servire se așază lumânările aniversare.

Informații nutriționale pentru rețeta Budincă aniversară

Per porție / bucată Per 100 g / ml