Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Pudding de vanilie cu piure de zmeură

Textură fină și cremoasă

aprox. 8 porții

grad de dificultate mediu 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Pudding de vanilie cu piure de zmeură

1 plic Original Pudding cu gust de vanilie Dr. Oetker
40 g zahăr
300 ml lapte
200 ml smântână dulce (32% grăsime)
250 g zmeură
zahăr pudră

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătire: Se clătește forma de silicon cu apă rece.

2

Conținutul unui plic se amesteca cu 2-3 linguri de zahar si cu 4 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la fiert împreună cu smântâna. Se ia oala de pe foc si se adaugă amestecul preparat. Se pune din nou la fiert, la foc mic cca 1 min. amestecând ușor pana la legarea compoziție. Budinca se toarnă în forme și se lasă cel puțin 2 ore la frigider.

3

Zmeura se pasează, se strecoară print-o sită și se potrivește de gust cu zahăr pudră.

4

Budinca se răstoarnă pe un platou stropit cu apă rece. Inimioarele de budincă se iau cu o paletă de tort și se așează în farfurii de desert. Piureul de zmeură se toarnă de jur împrejur.

Informații nutriționale pentru rețeta Pudding de vanilie cu piure de zmeură

Per porție / bucată Per 100 g / ml