Flag
Despre Dr. Oetker
Mai multe
Mai multe
Despre Dr. Oetker

Renumele Dr. Oetker se bazează pe încrederea oamenilor. Iar această încredere nu poate fi obţinută şi menţinută decât pe baza calităţii remarcabile şi a inovaţiei permanente.

Povestea noastră în România începe în 1998, când pasiunea pentru lucrul bine făcut a adus împreună oamenii din două companii la Domnești, Argeș: Regal Corporation și Dr. Oetker. În 2002 ne-am mutat în casă nouă, la fabrica din Curtea de Argeș. De atunci, eforturile reunite sub umbrela Dr. Oetker România au adus multe momente dulci în familiile românilor.

 

Gătitul ne reconectează nu doar cu cei dragi, ci și cu moștenirea, tradiția noastră și a comunității. Prăjiturile românilor sunt un tezaur pe care trebuie să-l cinstim și prezervăm. La ceas aniversar, ne-am propus așadar, pentru prima dată în România, o colecție documentată a ceea ce înseamnă dulciurile românești, o istorie populară, pe înțelesul tuturor, a prăjiturilor din regiunile noastre istorice. Povești interesante despre locuri, oameni, rețete care să ne inspire și să ne reconecteze încă o dată cu moștenirea noastră, toate acestea reunite în cartea “Dulce Românie, O istorie a deserturilor de la noi”, care a ajuns drept cadou la toată echipa, dar este pusă și spre vânzare.

Și ne bucurăm să spunem cu mândrie că avem peste 500 de persoane în această mare familie.