Flag
Reţetarele Dr. Oetker
Deserturi

În lumea Pudding

Totul face parte din lumea Pudding!

Original Pudding de la Dr. Oetker are o tradiţie de peste 115 ani în Germania și 11 ani în România. Nu e de mirare că toată lumea îl cunoaște și îl îndrăgește!

În reţetarul de faţă vei întâlni câteva idei noi de preparare a puddingului, care cu siguranţă îţi vor stârni imaginaţia și te vor îndemna să creezi, la rândul tău, reţete noi.

De la specialitâţi turcești până la iglu de căpșuni și pudding cu măr, toate fac parte din lumea Pudding. 

Te invităm să o savurezi chiar acum!

Salvează reţetarul

Un desert pentru orice moment

Secrete mici dar preţioase pentru prepararea unor deserturi perfecte

Pentu deserturi preparate la rece puteţi folosi lapte pasteurizat ca atare. dacă folosiţi lapte proaspăt, aceasta trebuie înainte fiert şi răcit. Laptele proaspăt conţine o enzimă (Limase) care dă gust neplăcut deserturilor preparate la rece. Prin încălzire această enzimă se inactivează.

Formarea pojghiţei pe budincă în timpul răcirii poate fi eliminată printr-o simplă aplicare a unei folii de celofan peste recipientul care conţine budincă fierbinte. Consistenţa budincii va fi însă mai slabă.

Salvează reţetarul