Gustul rafinat al pizzei Ristorante Quattro Formaggi de la Dr. Oetker are la bază combinația dintre brânzeturile: Mozzarella, Edam, Emmental și brânză cu mugegai albastru, fiind completat de aroma busuiocului.
Crusta subțire și crocantă, toppingul bogat și ingredientele alese fac din această pizza o gustare delicioasă, căreia nu-i poți rezista. Gustul rafinat al pizzei Ristorante Quattro Formaggi de la Dr. Oetker are la bază combinația dintre brânzeturile: Mozzarella, Edam, Emmental și brânză cu mugegai albastru, fiind completat de aroma busuiocului.
Ingrediente
Ingrediente: făină albă 480 din GRÂU, 13% roșii pasate, 10% BRÂNZĂ MOZZARELLA cu pastă tare, 10% BRÂNZĂ EDAM, apă, FRIȘCĂ, 6,6% concentrat de tomate, 4,2% BRÂNZĂ EMMENTAL, ulei vegetal de rapiță, drojdie de panificație, 0,8% BRÂNZĂ CU MUCEGAI ALBASTRU, sare, zahăr, busuioc, sos de SOIA (apă, boabe de SOIA, sare, făină albă 480 din GRÂU), ulei de măsline extra-virgin, amidon modificat, condimente, oregano, usturoi. Poate conține: (MUȘTAR).
Informații nutriționale
* % = % din valoarea zilnică
UNPREPARED PER 100G
UNPREPARED PER PORTION
%
Valoare energetică
Grăsimi
Grăsimi saturate
Glucide
Zaharuri
Fibre
Proteine
Sare (RO)
1050
kj 251
kcal
12 g
5.5 g
24 g
2.8 g
2 g
11 g
1 g
* Acesta este textul de declinare a răspunderii privind informațiile nutriționale.