Amestecați sucul de mere cu stafidele și lăsați-le să stea aproximativ 10 minute. Curățați merele, tăiați-le în sferturi, îndepărtați cotorul și feliați-le subțire. Amestecați stafidele, merele și scorțișoara.
Tăiați chiflele în felii subțiri. Amestecați laptele, ouăle, zahărul, zahărul vanilat și sarea, apoi înmuiați feliile de chifle în acest amestec timp de 5–10 minute. Ungeți o formă de copt. Preîncălziți cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: despre 200 °C
Temperatură cuptor cu convecție: despre 180 °C
Așezați în straturi amestecul de mere și feliile de chifle în forma de copt, apoi turnați deasupra restul de lapte cu ou. Puneți forma pe grătarul cuptorului.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: despre 45 Minute
Presărați budinca de pâine cu zahăr pudră.
Rețete asemănătoare