Flag

Chec cu căpșuni

8 - 10 porții
Ușoară
70
Acest chec te va face să ceri mai mult!
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru blat
100 gmargarină
100 gzahăr tos
2ouă medii
15 mllapte integral (1 lingură)
165 gfăină simplă
10 gPraf de copt Dr. Oetker (2 linguriţe) <br> Sau puteți folosi Mixul pentru chec Dr. Oetker
Decor
40 gunt nesărat
75 gZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
50 gdulceață de căpșuni
Glazură lamâie Dr. Oetker
Colorant alimentar roșu Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker (2 linguriţe) <br> Sau puteți folosi Mixul pentru chec Dr. Oetker
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
Picture - Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
1

Preîncălziți cuptorul la 180˚C (cuptor ventilat 160˚C, gaz 4).
Ungeți o tavă mică de aprox. 8 x 19 cm.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

2

Puneţi toate ingredientele cu excepția decorațiunilor într-un bol. Cu ajutorul mixerului, amestecați ușor ingredientele până când devin cremoase.

3

Se pune în tava pregătită, se netezește blatul și se coace la cuptor pentru aproximativ 45 de minute până se ridică și devine auriu – o scobitoare introdusă în centru va arăta când prăjitura este gătită. Se răcește timp de 10 minute în tavă, apoi se scoate și se pune pe un grătar pentru a se răci complet.

Durată de coacere: 45 Minute

4

Pentru a decora, puneţi untul într-un castron mic și bateţi până când este moale și lucios.

5

Tăiați checul în jumătate. Pe jumătatea de jos întindeți prima glazură de unt, apoi dulceața, după care puteți pune partea de sus a checului. Așezați pe o farfurie de servire.

6

Se adaugă colorant după preferințe și se pune deasupra checului.


Se lasă câteva minute înainte de servire.