Pregătire: Se tapetează tava de copt cu hârtie de copt. Cuptorul se preîncălzește.
Fursecurile din Musli: Se pun toate ingredientele într-un vas de mixare. Se amestecă cu mixerul (paletele de batere) până ce se obține o masă omogenă. Se formează din această compoziție 24 bile de mărime egală care se pun în tava de copt și se coc.
Durată de coacere: despre 15 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Fursecurile de musli se scot cu tot cu hârtia de copt pe un grătar de bucătărie și se lasă să se răcească.
Salata de fructe: Căpșunile se spală, se curăță și se taie în sferturi. Afinele se aleg. Se scot semințele din pepene apoi acesta se taie în bucăți mici. Fructele se pun într-un vas de desert și se îndulcesc cu miere. Salata de fructe se servește lângă fursecurile de musli.
Rețete asemănătoare
Deserturi cremă
Deserturi cremă
Deserturi cremă
Preparare:40 despre 6 porții