Politica de Confidențialitate

Această politică de confidențialitate oferă informații despre prelucrarea datelor dvs. personale pe site-ul nostru www.oetker.ro.

 

Această politică acoperă, de asemenea,  următoarele profiluri de socializare:

 

Pagina Facebook Momente Dulci de la Dr. Oetker - -  https://www.facebook.com/DrOetkerRomania

Pagina Facebook Pizza de la Dr. Oetker - https://www.facebook.com/pizza.oetker

Pagina Facebook Dulcețuri și Murături - https://www.facebook.com/DulceturisiMuraturi

Pagina Facebook Musli Vitalis - https://www.facebook.com/MusliVitalis

Pagina Facebook Mugnific Pleasures - https://www.facebook.com/MugPudding

Pagina Facebook Ciocco Latte - https://www.facebook.com/CioccoLatte

Pagina Facebook La Desert - https://www.facebook.com/LaDesert.ro/

1. Operator de date

Următoarea companie este operatorul pentru toate activitățile de prelucrare a datelor descrise mai jos:

 

S.C. Dr. Oetker RO S.R.L

Str. Albești, nr.50, Curtea de Argeș

115300 Argeș

Telefon: 0040248/507001

E-Mail: office@oetker.ro

2. Responsabil cu protecția datelor

Vă rugăm să nu ezitați să contactați responsabilul cu protecția datelor în cazul în care aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale:

 

S.C. Dr. Oetker RO S.R.L

Str. Albești, nr.50, Curtea de Argeș

115300 Argeș

E-Mail: gdpr@oetker.ro

3. Detalii despre activități specifice de procesare

● Evenimente și tururi

 

Vă puteți înscrie la evenimente sau tururi prin intermediul site-ului nostru web. Folosim datele furnizate de dvs. prin intermediul formularelor de înregistrare pentru a ne îndeplini contractul, de exemplu, pentru a vă rezerva un tur.

 

Temeiul juridic al acestei activități de prelucrare este faptul că prelucrarea datelor este necesară pentru executarea unui contract sau încheierea unui astfel de contract (art. 6 alin. 1 b) din Regulamentul UE 2016/679 – „GDPR“). Informațiile care sunt introduse prin câmpurile obligatorii din formularele de înregistrare sunt necesare pentru participarea la un eveniment sau tur (adică necesare pentru a forma un contract). Dacă nu furnizați aceste informații, nu puteți participa la un eveniment sau turneu.

 

● Păstrarea datelor clienților / Publicitate de bunuri și servicii similare

 

De asemenea, folosim datele dvs. de contact în scopuri publicitare în cazurile în care nu avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a face acest lucru (de exemplu, pentru publicitate prin poștă sau marketing direct pentru propriile noastre bunuri și servicii similare pe baza unei relații existente cu clienții).

 

Baza legală pentru această activitate de prelucrare este interesul nostru legitim (art. 6 alin. 1 f) GDPR). Interesul nostru legitim constă în asistența pentru clienți și în furnizarea de informații despre produsele noastre.

 

Vă rugăm să consultați în special secțiunea „Dreptul de a obiecta (art. 21 GDPR)”. Puteți obiecta la aceste activități de prelucrare în orice moment și gratuit, de exemplu, contactându-ne prin datele de contact furnizate în secțiunea „Operator de date”.

 

● Promoții: Tombole/loterie / programe de loialitate / alte promoții

 

Dacă participați la o tombolă/loterie, program de loialitate sau altă promoție (de exemplu, solicitând o rambursare pentru un produs pe care l-ați cumpărat într-un magazin) vom folosi datele furnizate de dvs. doar pentru a organiza promoția atâta timp cât nu ați oferit un consimțământ suplimentar pentru alte activități de procesare (de exemplu, pentru primirea buletinului nostru informativ).

 

Temeiul juridic al acestei activități de prelucrare este faptul că prelucrarea datelor este necesară pentru executarea unui contract sau încheierea unui astfel de contract (art. 6 alin. 1 b) GDPR).

Informațiile introduse prin câmpurile obligatorii din formularele de înregistrare sunt necesare pentru participarea la o promoție (adică necesare pentru a forma un contract). Dacă nu furnizați aceste informații, nu puteți participa la o promoție.

 

● Contactați-ne / feedback

 

Ne puteți contacta prin intermediul formularelor sau prin e-mail. Vă vom procesa datele pentru a vă răspunde. Baza legală a acestei activități de prelucrare este consimțământul dvs. (art. 6 alin. 1 a) GDPR).

 

● Buletin informativ

 

Vă puteți înscrie la buletinul nostru informativ prin e-mail. Vă vom procesa datele pentru a vă trimite e-mailuri și pentru a evalua ce e-mailuri deschideți. Baza legală a acestei activități de prelucrare este consimțământul dvs. (art. 6 alin. 1 a) GDPR). Puteți să vă retrageți consimțământul pentru viitoare prelucrări în orice moment, de exemplu, făcând clic pe linkul „dezabonați-vă” dintr-unul din buletinele noastre informative.

 

Trimitem e-mailuri prin Webart Software Design S.R.L , care procesează datele dvs. în numele nostru (procesator de date).

 

● Jurnalele serverului

 

Când accesați site-ul nostru web, vom procesa datele în fișierele jurnal ale serverului. Aceste date provin din echipamentul terminalului Dvs și pot include date cu caracter personal. În special, procesăm următoarele date:

 

- Sistemul de operare al echipamentului terminalului

- Browserul folosit de dvs.

- Numele furnizorului dvs.

- Adresa dvs. IP

- Date și ora de acces

- Pagini accesate și termeni de căutare (dacă este cazul)

- Site-ul web care v-a trimis către site-ul nostru (referința)

 

Această activitate de procesare este necesară pentru a asigura funcționarea site-ului nostru web, pentru a optimiza conținutul și capacitatea de livrare de servicii a site-ului nostru web și pentru a furniza informațiile necesare organismelor publice în cazul unui atac cibernetic. În acestea se află și interesul nostru legitim pentru prelucrarea datelor. Baza legală pentru această activitate de prelucrare este interesul nostru legitim (art. 6 alin. 1 f) GDPR).

 

Ștergem regulat aceste date după 14 zile, în cazul de utilizare necorespunzătoare după încheierea procedurilor administrative sau legale.

 

● Urmărire și cookie-uri

 

Site-ul nostru web folosește cookie-uri și tehnologii similare care stochează informații pe echipamentul terminalului Dvs sau accesează astfel de informații în următoarele scopuri:

● Furnizarea site-ului nostru web

● Analize analitice și personalizare - Urmărire

● (Re-) Marketing / partajarea datelor cu terți

 

Furnizarea site-ului nostru web

 

Folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a asigura anumite caracteristici ale site-ului nostru web. Acest lucru este strict necesar pentru a furniza site-ul nostru web. Făcând acest lucru, putem, de exemplu:

● Să salvăm versiunea de limbă preferată a site-ului nostru web sau setări similare pentru următoarea vizită.

● Să distribuim solicitări către site-ul nostru web pe mai multe servere web (echilibrarea încărcării).

● Să furnizăm un context (sesiune) uniform pentru mai multe solicitări către site-ul nostru web, pentru a facilita părțile securizate de conectare ale site-ului nostru web sau procesele de plată / plată.

● Să salvăm consimțământul Dvs. cu privire la instrumentele de urmărire și să activăm / dezactivăm instrumentele de urmărire în funcție de alegerea dvs.

 

Interesul nostru legitim pentru aceste activități de prelucrare constă în utilizarea neîntreruptă a site-ului nostru web și în asigurarea faptului că interacțiunile utilizatorilor sunt de fapt legate de un utilizator autentificat.

 

Baza legală a acestei activități de prelucrare este interesul nostru legitim (art. 6 alin. 1 f) GDPR și  Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).

 

Analize analitice și personalizare - Urmărire

 

Folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a evalua comportamentul utilizatorilor pe site-ul nostru și pentru a-l adapta în funcție de acest lucru.

 

În condițiile în care v-ați dat consimțământul, procesăm informații despre echipamentul terminalului Dvs și browserul pe care îl utilizați (în cazul site-ului web) de fiecare dată când interacționați cu site-ul nostru web. De exemplu, putem afla cu ce setări de limbă utilizați site-ul nostru, indiferent dacă utilizați un smartphone sau un computer desktop sau din ce țară accesați site-ul nostru web.

 

În plus, procesăm informații despre modul în care interacționați cu site-ul nostru, de ex. de unde sunteți redirecționat către site-ul nostru, cât timp utilizați site-ul nostru și calea pe care o parcurgeți prin subpagini individuale. De exemplu, putem înregistra dacă ne-ați găsit printr-un motor de căutare (și dacă da, sub ce termen de căutare) sau printr-o reclamă, cât ați petrecut răsfoind conținutul unei anumite pagini și câte pagini ați vizitat în total.

 

Folosim aceste informații pentru a crea analize ale comportamentului utilizatorilor pe site-ul nostru și pentru a optimiza site-ul web / în consecință. În unele cazuri, creăm mai multe versiuni diferite ale site-ului nostru web, pe care le prezentăm utilizatorilor individuali sau grupurilor de utilizatori și folosim cookie-uri sau tehnologii similare pentru a evalua ce versiune este utilizată de dvs. în ce mod.

 

Temeiul juridic pentru această activitate de prelucrare este consimțământul dvs. (art. 6 alin. 1 a) GDPR și Legea nr. 190/2018). Puteți să vă retrageți sau să vă schimbați consimțământul pentru procesarea viitoare în orice moment, modificând setările de urmărire. În plus, puteți modifica setările browserului dvs. cu privire la cookie-uri și tehnologii similare.

 

Utilizăm următoarele produse pentru analiză și personalizare:

Google Analytics / Google Optimize

 

Google Analytics și Google Optimize sunt furnizate de Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda („Google”). Google procesează datele dvs. în numele nostru (procesator de date). Configurarea Google Analytics și Google Optimize nu permite Google să utilizeze datele colectate prin Google Analytics sau Google Optimize pentru a îmbunătăți produsele și serviciile Google.

 

Găsiți aici mai multe informații despre cookie-urile utilizate de Google Analytics și perioadele respective de stocare. Google Optimize folosește și cookie-urile setate de Google Analytics (puteți consulta documentația de aici).

 

(Re-) Marketing / partajare date cu terți

 

Folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a evalua acoperirea campaniilor noastre publicitare și modul în care utilizatorii care au devenit conștienți de site-ul nostru web prin intermediul campaniilor noastre publicitare utilizează serviciile noastre. De asemenea, folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înregistra utilizatorii care utilizează site-ul nostru web pentru a forma grupuri (așa-numitele segmente de public) și pentru a ne adresa acestor segmente de public pe alte platforme online cu publicitate personalizată.

 

De asemenea, transferăm aceste informații unor terțe părți care, de asemenea, le pot prelucra în scopuri proprii.

 

Dacă v-ați dat consimțământul pentru acest lucru, vom înregistra dacă ne-ați contactat prin intermediul uneia dintre campaniile noastre publicitare și cum interacționați apoi cu site-ul nostru web. De exemplu, putem înregistra ce parte a utilizatorilor care au văzut un anunț folosesc de fapt conținut de pe site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să planificăm și să ne controlăm mai bine bugetul publicitar.

 

În plus, grupăm utilizatorii site-ului nostru în așa-numitele segmente de public. Segmentele de public sunt grupuri de utilizatori care sunt alcătuite de noi în funcție de anumite criterii (de exemplu, toți utilizatorii care au accesat o categorie de rețete). Dacă utilizatorii unui segment de public sunt și utilizatori ai partenerilor noștri de marketing, ne putem adresa individual acestor utilizatori cu reclame (re-marketing) prin intermediul platformei partenerului nostru de marketing. Informațiile pe care partenerul nostru de marketing le are despre utilizatorii săi într-unul din segmentele noastre de public să fie folosit de el pentru a ne sugera grupuri de utilizatori similare pentru publicitate.

 

În acest scop, îi informăm pe partenerii noștri de marketing că ați vizitat site-ul nostru și dacă ați vizitat pagini definite de noi sau ați efectuat alte acțiuni (de exemplu, ați înregistrat un cont). Partenerii noștri de marketing pot utiliza, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de exemplu pentru a vă personaliza în continuare profilul pe propria platformă.

 

Baza legală pentru această activitate de prelucrare este consimțământul dvs. (art. 6 alin. 1 a) GDPR și Legea nr. 190/2018). Puteți să vă retrageți sau să vă schimbați consimțământul pentru procesarea viitoare în orice moment, modificând setările de urmărire. În plus, puteți modifica setările browserului cu privire la cookie-uri și tehnologii similare.

 

Partenerii noștri de marketing sunt operatori de date separați pentru prelucrarea datelor pe care le desfășoară în scopuri proprii. Partenerul de marketing vă oferă, de asemenea, informații privind protecția datelor.

 

Utilizăm următoarele produse pentru (re) marketing și partajăm date cu următoarele părți terțe:

 

 

 

Facebook Pixel

Facebook Pixel este furnizat de Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor Dublin 2, Irlanda („Facebook”). Mai multe informații despre Facebook Pixel găsiți aici. Vă rugăm să consultați și Politica de date Facebook.

 

Google Ads / Doubleclick

Google Ads / Doubleclick este furnizat de Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda („Google”). Mai multe informații despre cookie-urile setate de Google pot fi găsite aici. Vă rugăm să consultați și Politica de confidențialitate Google.


Google Floodlight

Google Floodlight este furnizat de Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda („Google”). Mai multe informații despre cookie-urile setate de Google pot fi găsite aici. Vă rugăm să consultați și Politica de confidențialitate Google.

 

The Trade Desk Pixel

The Trade Desk Pixel este furnizat de The UK Trade Desk Ltd. Etajul 10, 1 Bartholomew Close, Londra EC1A 7BL, Marea Britanie („The Trade Desk”). Vă rugăm să consultați, de asemenea, Politica de confidențialitate The Trade Desk (printre altele pentru informații despre perioadele de stocare a cookie-urilor) și posibilitatea de a renunța la prelucrarea datelor de către The Trade Desk.

 

● Pagina Facebook

 

Rulăm o pagină de Facebook. Pagina Facebook este furnizată de Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2, Irlanda („Facebook”). Atunci când utilizați pagina Facebook, datele personale pot fi procesate de Facebook, pentru care Facebook și noi suntem responsabili în comun. Această controlare comună este guvernată de „Addendum Page Controller” de pe Facebook.

 

Toate informațiile cheie despre prelucrarea datelor de pe pagina de Facebook pot fi găsite în Politica de date Facebook și Politica privind cookie-urile Facebook.

 

Acolo veți găsi, de asemenea, toate informațiile despre natura și domeniul de aplicare al datelor cu caracter personal afectate de prelucrarea datelor și drepturile dvs. la informații, confirmare, corectare, ștergere, restricție, portabilitatea datelor și reclamație la o autoritate de supraveghere.

 

Baza legală pentru prelucrarea datelor de pe pagina de Facebook este interesul legitim al nostru, Facebook și clienții acestora de a oferi reclame, recomandări și de a primi informații și măsurători (art. 6 alin. 1 f) GDPR). Vă puteți opune prelucrării datelor față de Facebook (vă rugăm să consultați Politica de date Facebook și Politica privind cookie-urile Facebook).

 

Nu avem nicio influență asupra procesării datelor de către Facebook. Nu primim date de la Facebook care să ne permită să identificăm utilizatorii paginii Facebook sau să analizăm comportamentul lor de utilizare. Nici nu folosim instrumente proprii în cadrul paginii Facebook care ne-ar permite să identificăm sau să analizăm astfel de utilizatori.

4. Retragerea consimțământului (art. 7 alin. 3 GDPR)

 

Dacă prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. (art. 6 alin. 1 a) GDPR) vă puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea viitoare în orice moment. Puteți ajunge la noi prin datele de contact furnizate în secțiunea „Operator de date” sau puteți utiliza opțiuni pentru retragerea consimțământului, care sunt descrise în contextul unei activități de prelucrare specifice.

5. Dreptul de a obiecta (Art. 21 GDPR)

Dacă prelucrarea se bazează pe interesul nostru legitim (art. 6 alin. 1 f) GDPR) aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația dvs. particulară, în orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc. Acest lucru se extinde și la profilare.

În cazul în care prelucrăm date cu caracter personal în scopuri de marketing, aveți dreptul de a vă opune oricând la prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc pentru un astfel de marketing. Acest lucru se extinde și la profilarea legată de un astfel de marketing direct.

6. Alte drepturi ale persoanei vizate

În ceea ce privește datele cu caracter personal care vă privesc, puteți utiliza, de asemenea, următoarele drepturi:

 

● Dreptul de acces (Art. 15 GDPR)

● Dreptul la rectificare (Art. 16 GDPR)

● Dreptul la ștergere („dreptul de a fi uitat”) (Art. 17 GDPR)

● Dreptul la restricționarea prelucrării (Art. 18 GDPR)

● Dreptul la portabilitatea datelor (Art. 20 GDPR)

 

De asemenea, aveți dreptul de a depune o reclamație la o autoritate de supraveghere (Art. 77 GDPR).

7. Luarea deciziilor individuale automatizate, inclusiv profilarea

Luarea deciziilor individuale automatizate, inclusiv profilarea, nu are loc.

8. Informații despre versiune

Ultima revizuire: 19 noiembrie 2020

Consimțământul pentru urmărire

Ne-am bucura dacă ați fi de acord ca noi și partenerii noștri să folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine comportamentul Dvs. ca utilizator și să adaptăm site-ul nostru în consecință. Mai mult, noi și partenerii noștri am dori să folosim aceste date pentru oferte personalizate pe platformele partenerilor noștri. Dacă sunteți de acord, vă rugăm să faceți clic pe „De acord”. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate. Vă puteți răzgândi în orice moment.

Caracteristici necesare

Avem nevoie de aceste cookie-uri și tehnologii similare pentru a permite funcțiile de bază ale site-ului nostru web. Aceasta include, de exemplu, salvarea acestor setări. Aceste sunt strict necesare și nu pot fi închise.

Active permanent
Analize analitice și pesonalizare

În plus, am dori să aflăm mai multe despre modul în care utilizați site-ul nostru web pentru a-l optimiza pentru dvs. și pentru alți utilizatori. În acest scop, folosim cookie-uri și tehnologii similare care cartografiază comportamentul utilizatorilor și astfel ne ajută să îmbunătățim oferta noastră pentru dvs.

da

Nu

(Re-) Marketing / partajare date cu terți

Pentru a ne asigura că ne putem adapta campaniile de marketing în funcție de nevoile dvs., colectăm modul în care ajungeți pe site-ul nostru web și modul în care interacționați cu reclamele noastre. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim nu numai reclamele noastre, ci și conținutul nostru. Partenerii noștri de marketing folosesc, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de ex. pentru a vă personaliza contul sau profilul pe platforma lor.

da

Nu