Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Budinca PAULEI

PAULA este cea mai delicioasă budincă datorită ingredientelor atent alese și a petelor cool! Dar, văcuța PAULA își dă silința permanent să îmbunătățească gustul budincii sale ca tu să te bucuri de ea în continuare.

Cu toate că este o adevărată iubitoare de dulciuri, a tranformat budinca în funcție de nevoile tale și, astfel, a început să adauge mai puțin zahăr în ea.

 

 

 

Lista de ingrediente a PAULEI

Agenții de îngroșare

Agenții de îngroșare sunt folosiți pentru a lega lichidele. În budinca PAULA, caragenanul împreună cu amidonul asigură consistența cremoasă și forma specială a petelor din budinca PAULA. Numai astfel, petele din budinca PAULA pot arăta așa de cool.

Colorantul

Colorantul caroten conferă petelor de budincă de vanilie culoarea galbenă. Împreună cu budinca de ciocolată formează un model cool de pete.

 

Aroma

Pentru a obține budinca PAULA de vanilie, se adaugă în ea o aromă de vanilie. Fără aceasta, PAULA nu ar avea gust de vanilie, ci de lapte. PAULA și micii pofticioși adoră aroma budincii de vanilie.

Stabilizatorul

Pentru a se îngroșa și pentru a putea fi păstrată, budinca este încălzită. Stabilizatorul protejează laptele de arsuri și este foarte important.

Cum se obțin petele din budinca PAULA?

PAULA nu are doar un gust cool, dar și arată cool! Budinca cu aspectul său de pete nu a impresionat doar micii pofticioși, ci și părinții și bunicii. Dar cum se obțin petele cool de budincă?

 

În primul rând, sunt prelucrate ingrediente precum: lapte integral, zahăr, praf de cacao și amidon pentru a obține diferitele tipuri de budincă (vanilie și ciocolată). Pentru ca petele să-și păstreze forma și să nu se amestece, cele două budinci sunt adăugate în păhărele folosind o tehnică specială. Această tehnică este top-secretă și rămâne secretul PAULEI.

Păhărelul PAULA este închis etanș cu o folie. Acest lucru este important, deoarece nu permite aerului să ajungă la budincă și să o altereze. În acest fel, ea poate fi păstrată la frigider mai mult de o lună.