Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Dă un twist special sortimentului preferat de pizza

Pizza făcută în casă poate foarte ușor să impresioneze. De la puțin mai multă brânză presărată deasupra la asezonarea cu verdeață proaspătă, merge aproape orice!

Cinci moduri prin care pizza poate iesi în evidentã

Brânză - toată lumea știe că brânza face ca totul să fie mai bun

Să aduci pizza la următorul nivel adăugând brânza preferată? Absolut! Pur și simplu se răzuiește puțin parmezan deasupra chiar înainte de a o introduce în cuptor. Sau răzuiește o porție extra de Mozzarella și presară peste pizza, după preferință. Lasă frâu liber creativității tale! Sfatul nostru: când pizza este aproape coaptă, pune niște burrata (brânză din mozzarella și smântână) în mijlocul pizzei apoi continuă coacerea. De asemenea, poți adăuga mai multe brânzeturi pe pizza după coacere. Cum? Simplu: răzuiește niște parmezan proaspăt peste pizza fierbinte.

Multă verdeață!

Este ușor să intensifici gustul unei pizza cu verdeață.

Dacă nu ai idee de unde să începi, cu siguranță va ajuta să arunci o privire în bucătăria italiană plină de plante - oregano, rozmarin, busuioc, cimbru, salvie... orice îți place! Desigur, fiecare ingredient din pizza are sufletul lui pereche. Cei care doresc să experimenteze, de exemplu, vor descoperi că brânza de capră cu nuci și smochine este înnobilată dacă se presară puțin rozmarin proaspăt. Sau poți presăra o mână de frunze proaspete de busuioc pentru îmbunătăți o Margherita clasică.

Pizzele vegetariene cu multe legume adoră cimbrul. Indiferent dacă este uscat sau proaspăt, este însoțitorul perfect pentru dovlecei sau vinete.

Desigur, oregano este întotdeauna obligatoriu! Atenție, însă, la verdeața pentru pizza se aplică deviza „mai mult este cu siguranță prea mult”!

Ce zici de puțin ulei?

Rafinarea pizzei poate fi, într-adevăr, simplă și este uimitor ce pot face câteva picături de ulei. Un ulei de măsline bun aduce prospețime sublimă pizzei, în timp ce uleiul de ardei iute creează o căldură delicioasă, uleiul de usturoi îmbunătățește aroma, iar uleiul de semințe de dovleac adaugă o notă plăcută. Pesto de înaltă calitate este cel mai bun prieten al oricărei pizza!

Una, douã, trei – mai multe!

Da, uneori pur și simplu trebuie să fie multe. Și acest lucru este valabil cu siguranță în cazul topping-urilor (ingredientelor care acoperă blatul). Dar tu cu cine te identifici, până la urmă?

Grozavul: pizza are atât de mult salam, încât nu poți vedea nicio părticică de aluat!

Prețiosul: o bucată de pui aici, o felie de broccoli acolo. La urma urmei, aceste ingrediente adaugă caracterul special al pizzei tale.

Creatorul: trebuie să fie o sărbătoare pentru ochi, iar ingredientele sunt aranjate ca o operă de artă.

 

Indiferent ce alegi, posibilitățile sunt nelimitate. Carnea sau peștele, legumele prăjite sau salata - chiar și fructe precum ananasul și perele pot face ca o pizza să fie senzațională.

Dar cum rãmâne cu amatorii de dulce?

Dolce vita – dolce pizza!

Viață dulce – pizza dulce!

Ați ghicit - ce mod mai bun de a îndulci viața decât cu o pizza dulce ?! La fel ca în cazul clătitelor, atâta timp cât baza de aluat este acolo, vă puteți lăsa creativitatea să se rumenească. Indiferent că e ciocolată, gem, scorțișoară sau sos de mere, sunt multe de încercat!