Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Trucuri pentru o petrecere cu pizza

Următoarea aniversare sau petrecere e plănuită deja și nu știi ce să pregătești? Ce zici de pizza??

Poți să faci mult mai mult cu pizza decât doar să o coci. Cu aceste trucuri, viitoarea ta petrecere va deveni cu siguranță un eveniment special.

Pizza spiralatã

Pizza spiralată

Timp de preparare: aprox. 10 minute

Timp de coacere: aprox. 12 minute

Timp de repaus: aprox. 60 minute

 

Pentru 16 spirale:

2 pizza Ristorante Salami  Dr.Oetker

 

Ustensile: blat de tocat, 16 țepușe de cocktail, cuțit, cuptor, tavă de copt, hârtie de copt

 

Mod de preparare:

  1. Scoateți pizza din ambalaj și folie și lăsați-o să se dezghețe pentru aprox. 60 minute.
  2. Preîncălziți cuptorul (cuptor cu încălzire sus-jos: 225°C / cuptor cu ventilator: 200°C). Rulați strâns pizza și fixați ruloul obținut cu cele  16 țepușe de cocktail înfipte la distanțe egale una față de cealaltă. Apoi folosind cuțitul tăiați ruloul în 16 rondele.
  3. Puneți spiralele (rondelele) de pizza pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți pe grătarul din mijloc în cuptor pentru aproximativ 12 minute până când se rumenesc. După coacere, scoateți țeăpușele  și serviți.

 

Sugestie: condimentează spiralele cu usturoi și ulei de ardei iute pentru un răsfăț al gustului.

Pizza vafe

Pizza vafe

Timp de preparare: aprox. 5 minute

Timp de coacere: aprox. 10 minute

Timp de repaus: aprox. 60 minute

 

Pentru 8 spirale:

2 pizza Ristorante Mozzarella Dr.Oetker

 

Ustensile: blat de tocat, aparat de copt gofre belgiene, perie de patiserie

 

Mod de preparare:

  1. Scoateți pizza din ambalaj și folie și lăsați-o să se dezghețe pentru aprox. 60 minute.
  2. Preîncălziți aparatul de făcut gofre. Îndoiți  pizza dinspre două margini înspre interior și apăsați ferm. Ungeți suprafața de copt a aparatului de gofre cu ulei de măsline, puneți pizza în aparat și coaceți cca 8 minute până ce aluatul devine crocant. Repetați operația cu cealaltă pizza.

 

Sugestie: serviți pizza cu brânză sau cu smântână fermentată, după dorință.

Pizza Quesadilla

Pizza Quesadilla

Timp de preparare: aprox. 15 minute

Timp de coacere: aprox. 12 minute

Timp de repaus: aprox. 60 minute

 

Pentru 2 porții:

2 pizza Ristorante Speciale Dr.Oetker

1 ceapă roșie

1 roșie

150g ciuperci

2 linguri de ulei de floarea soarelui pentru prăjit

100g brânză Gouda, răzuită

 

Ustensile: blat de tocat, cuțit, cuptor, tavă de copt, hârtie de copt

 

 

Mod de preparare:

  1. Scoateți pizza din ambalaj și folie și lăsați-o să se dezghețe pentru aprox. 60 minute.
  2. Preîncălziți cuptorul (cuptor cu încălzire sus-jos: 225°C / cuptor cu ventilator: 200°C). Curățați de coajă ceapa roșie și tăiați-o în rondele subțiri.  Spălați, uscați și tăiați roșiile. Curățați și tăiați în felii subțiri  ciupercile. Încingeți puțin ulei într-o tigaie și căliți ciupercile pentru aprox. 2 minute.
  3. Aranjați ingredientele pe pizza dezghețată, pliați-o, apăsând ușor în jos și coaceți pe grătarul din mijloc al cuptorului pentru aprox. 12 minute.

 

Sugestie:  se servește cu guacamole pentru o atingere delicată de prospețime.