Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Baking Powder

Mix pentru clătite fără gluten

Oricine se poate bucura de clătite oricând are poftă, cu acest mix prietenos cu nevoile sale alimentare. Produsul are la bază făină de orez. Pentru preparare se adaugă 400 ml lapte, 2 ouă şi 2 linguri de ulei. Se obţin 8 clătite. Produsul poate fi preparat şi în varianta de post, înlocuind ouăle şi laptele cu apă minerală şi o băutură din soia. 

 

 

Ingrediente Mix pentru clătite fără gluten

Lista ingrediente: amidon din porumb, faiana de orez, amidon din cartofi, amidon modificat din cartofi, zahar , sare aroma

alergene

În conformitate cu legislația în vigoare, produsele care conțin ingrediente care pot provoca reacții alergice sau alte intoleranțe necesită etichetare specială.

Conform legislației, aceste ingrediente includ:

Cereale care conțin gluten, adică: grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora,
crustacee,
ouă
pește,
arahide,
soia,
lapte și produse derivate, inclusiv zahăr din lapte (lactoză),
nuci (migdale, alune, nuci, caju, nuci pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia și nuci de Queensland),
țelina,
muștar,
susan,
dioxid de sulf într-o concentrație mai mare de 10 mg/kg sau 10 mg/l,
lupin,
moluște
și produse derivate.

Mai multe informații despre produs

Capacitate: 320g