Blatul crocant și subţire și ingredientele atent selectate transformă Pizza Dr. Oetker Ristorante Salame fără gluten într-un sortiment irezistibil pentru oricine adoră pizzeria italiană. Dr. Oetker Pizza Ristorante Salame fără gluten este bogat în sos de roșii, salam și brânză delicioasă. Blatul conţine ingrediente care nu au în compoziţia lor gluten, precum făina de orez, amidonul din cartofi și proteina de mazăre.
În conformitate cu legislația în vigoare, produsele care conțin ingrediente care pot provoca reacții alergice sau alte intoleranțe necesită etichetare specială.
Conform legislației, aceste ingrediente includ:
Cereale care conțin gluten, adică: grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora,
crustacee,
ouă
pește,
arahide,
soia,
lapte și produse derivate, inclusiv zahăr din lapte (lactoză),
nuci (migdale, alune, nuci, caju, nuci pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia și nuci de Queensland),
țelina,
muștar,
susan,
dioxid de sulf într-o concentrație mai mare de 10 mg/kg sau 10 mg/l,
lupin,
moluște
și produse derivate.
Capacitate: 315g