Flag

Fursecuri vegane cu vișine și cocos

16 bucăți
Ușoară
40
Fursecuri vegane cu vișine - din aluat dospit, budincă de cocos și aluat sfărâmicios
Simplu de preparat și incredibil de gustoase, fursecurile vegane cu vișine și cocos sunt dovada că poți avea parte de delicii culinare respectând în același timp principiile unei alimentații vegane. Încercați această rețetă delicioasă și transformați fiecare gustare într-un moment special.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Fursecurile se pot congela.
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Garnitura
370 gvișine proaspete sau din compot (scurse)
40 gBudinca Frisca Dr. Oetker
40 gzahăr
400 mlbăutură de cocos
Aluatul sfărâmicios
50 gfulgi nucă de cocos
125 gfăină
60 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
85 gmargarină vegană/de post
Aluatul dospit
375 gfăină
1 plicGarant pentru aluaturi dospite Dr. Oetker
50 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 prafsare
175 mlbăutură de cocos
50 gmargarină vegană/de post

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1

Garnitura

Vișinele se lasă la scurs pe o sită. Din praful de budincă și zahăr se prepară o budincă așa cum se arată pe plic, însă în loc de lapte, se folosesc 400 ml de băutură de cocos. Budinca se toarnă într-un bol, se acoperă cu folie de prospețime și se lasă să se răcească.

2

Pregătirea

Pentru aluatul sfărâmicios se prăjesc într-o tigaie fulgii de cocos, fără ulei, până ce capătă o culoare maro-aurie. Se lasă apoi pe o farfurie să se răcească. Tava de copt se tapetează cu hârtie de copt. Se preîncălzește cuptorul.

Poziție grătar: central

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

3

Aluatul sfărâmicios

Se pun toate ingredientele într-un vas de mixare și se amestecă folosind mixerul cu paletele de batere, la început la viteză mică, apoi la viteză maximă până ce se obține un aluat sfărâmicios cu firmituri de dimensiunea dorită.

4

Aluatul dospit

Se amestecă cu atenție făina cu Garantul într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă laolaltă cu mixerul cu spiralele de aluat, circa 2 minute, până ce se obține un aluat omogen. Aluatul se presară ușor cu făină, se rulează sub forma unui rulou care se taie apoi în 16 rondele egale ca grosime. Rondelele se așază în tava de copt și se apasă puțin pentru a obține un diametru de cca 10 cm.

5

Prepararea fursecuri vegane cu vișine și cocos

Budinca se amestecă bine. Se pune câte o lingură de budincă peste rondelele din tavă și se nivelează. Peste budincă se distribuie vișinele scurse, iar deasupra se presară firimiturile de aluat sfărâmicios. Se introduce tava în cuptor și se coace pentru 20 de minute.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 20 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

6

Decorarea

Fursecurile se lasă în tava de copt să se răcească, apoi se pudrează, după dorință, cu zahăr pudră.

  • Fursecurile se pot congela.
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs