Flag

Minitarte vegane cu ciocolată și fructe de pădure

12 bucăți
Medie
30
Minitarte vegane, cu ciocolată, cu fructe de pădure și cu un gust surprinzător de bun
Fie că sunt servite la o ocazie specială sau ca un răsfăț de zi cu zi, minitartele vegane cu ciocolată și fructe de pădure sunt o dovadă că alimentația vegană poate fi la fel de gustoasă și diversificată ca cea tradiţională. Îndrăzniți să încercați această rețetă și lăsați-vă cuceriţi de gusturil...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru formele de tarte (diametru de circa 10 cm)
1 puținămargarină vegană
1 puținăfăină
Pentru aluat
150 gfăină
2,5 lingurițe rasePraf de copt Dr. Oetker
75 gzahăr
1 plicZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
1 lingurăCacao Dr. Oetker
70 mlulei de ex. de floarea soarelui
125 mlBăutură din soia cu gust de ciocolată Inedit neîndulcită
Pentru garnitură
125 gmure
125 gafine
100 gvișine sau cireșe, ideal cu codițe
Pentru glazură
75 gGlazură ciocolată neagră Dr. Oetker
2 lingurisirop de agave
1 lingurăBăutură din soia Inedit simplă neîndulcită
Pentru decorare
Cacao Dr. Oetker - puțină
frunze de mentă - câteva

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
Picture - Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker

Pregătirea

Formele se ung și se tapetează cu făină. Se preîncălzește cuptorul la 180 °C.


Aluat

Făina se amestecă cu praful de copt într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă laolaltă cu mixerul cu paletele de batere, la început scurt la viteză mică, apoi la viteză maximă circa 2 minute până ce se obține un aluat omogen. Aluatul se distribuie în formele de copt, se introduce în cuptor și se coace.
Tartele se răstoarnă pe un grătar de bucătărie tapetat cu hârtie de copt apoi se lasă să se răcească. 

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 18 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C


Garnitura

Fructele de pădure se aleg, eventual se spală, apoi se zvântă între șervețele de hârtie. Vișinele sau cireșele se spală și se zvântă.


Crema de ciocolată

Glazura se mărunțește și se topește împreună cu siropul de agave, pe baie de apă. Se amestecă toate laolaltă, cu grijă apoi lichidul se distribuie peste tort. 


Fructele

Fructele de pădure și vișinele se repartizează peste cremă. Până la servire se păstrează la frigider.


Decorare minitarte vegane cu ciocolată și fructe de pădure

Înainte de servire, tartele se presară cu cacao și se decorează cu frunze de mentă.

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.