Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Abundență Multicoloră Românească

Rpaid și simplu. Rețetă garantată

6 borcane 650/800 ml

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Abundență Multicoloră Românească

Pregătirea:

8 kg roșii
300 ml oțet (9 %)
300 g zahăr tos
200 ml ulei
5 kg gogoșari
700 g morcovi
5 g usturoi
5 g pătrunjel
1 plic Tomato Fix

preparation

Mod de preparare

1

Pregătirea

Se spală roşiile, se taie în bucăţi şi se dau prin maşina de stors. Sucul proaspăt obţinut se fierbe 30 de minute, după care se adaugă zahărul, uleiul, oţetul şi se mai lasă la fiert 2-3 minute până se dizolvă zahărul. În acest timp se curăţă gogoşarii, se taie în sferturi, apoi se opăresc timp de 3-4 minute într-o oală, împreună cu morcovii tăiaţi felii. Usturoiul se curăţă de coajă, iar pătrunjelul se spală şi i se înlătură codiţele. Se aşază gogoşarii în borcane, alternând cu rondele de morcovi şi căţei de usturoi.

2

Prepararea

Se dizolvă conţinutul plicului de Tomato fix în puţin suc de roşii, apoi se adaugă în oală. Pentru omogenizarea compoziţiei se amestecă în mod continuu, după care aceasta se toarnă peste gogoşari, asezonând frunze de pătrunjel deasupra. Se agită borcanele pentru a elimina bulele de aer, apoi se acoperă cu un capac şi se ţin timp de 5-10 minute întoarse cu capacul în jos.