Bezele cu cremă Sarah Bernhardt

Desert dulce cu cremă

100 bucăți

grad de dificultate redus 70 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Bezele cu cremă Sarah Bernhardt

Pentru bezele:

1 plic Mix pentru bezele Dr. Oetker
70 ml apă rece
100 g nuci măcinate

Pentru cremă:

3 gălbenușuri
100 g zahăr tos
3 linguri Espresso rece
1 plic Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker
200 g unt 80% grăsime
1 plic Finesse vanilie Dr. Oetker
rom (opțional, 1 fiolă de esență de rom)

Pentru decor:

1 plic Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker sau glazură solidă Duo Dr. Oetker
150 g nuci măcinate

preparation

Mod de preparare

Pentru bezele

1. Într-un vas pentru mixer se pune apa rece de la frigider, se adaugă praful pentru bezele și se bate cu mixerul, la început la viteză mică pentru omogenizare și apoi la viteză mare timp de 6 minute  până rezultă o spumă tare. 

2. Se adaugă nuca de cocos și se amestecă ușor până se omogenizează compoziția. 

3. Cu posul de patiserie se formează bezele în tavă, pe hârtia de copt. 
Rezultă aproximativ 100 de bezele cu diametrul de 3 cm. 
Se introduc în cuptor, pe grătarul din mijloc și se coc 70 de minute. 

4. După coacere se oprește cuptorul și bezelele se lasă la uscat, în cuptorul oprit, cu ușa închisă, 70 de minute. 

Pentru cremă

1. Într-o crăticioară se pun gălbenușurile, zahărul și cafeaua. Se omogenizează, apoi se pune la bain-marie, se amestecă continuu cu telul până crema începe să se îngroașe.  

2. Se ia de pe foc, se adaugă imediat glazura topită conform instrucțiunilor de pe plic, se amestecă până se omogenizează.  

3. Crema se lasă să se răcească și apoi se adaugă finessul de vanilie. 

4. Se bate untul spumă, apoi se adaugă treptat crema și se bate timp de 1 minut, până devine spumoasă. 

Pentru asamblare

Se pune crema pe partea de deasupra a unei bezele, se lipește peste ea o altă bezea tot cu partea de deasupra pe cremă, apoi se umple tot golul rămas între cele două bezele cu cremă, obținând un cilindru pe care l-am dat apoi cu partea laterală prin nucă. 

Pentru decor

1. Glazura se prepară conform instrucțiunilor de pe plic. 

2. Glazura se distribuie cu o linguriță pe una dintre bazele cilindrilor, adică partea de deasupra prăjiturii. 

3. Bezelele cu cremă se pun o oră la frigider pentru a se întări crema, apoi se pot servi. 

4. Se pot păstra câteva zile la frigider sau o perioadă mai îndelungată la congelator. 

Consimțământul pentru urmărire

Ne-am bucura dacă ați fi de acord ca noi și partenerii noștri să folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine comportamentul Dvs. ca utilizator și să adaptăm site-ul nostru în consecință. Mai mult, noi și partenerii noștri am dori să folosim aceste date pentru oferte personalizate pe platformele partenerilor noștri. Dacă sunteți de acord, vă rugăm să faceți clic pe „De acord”. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate. Vă puteți răzgândi în orice moment.

Caracteristici necesare

Avem nevoie de aceste cookie-uri și tehnologii similare pentru a permite funcțiile de bază ale site-ului nostru web. Aceasta include, de exemplu, salvarea acestor setări. Aceste sunt strict necesare și nu pot fi închise.

Active permanent
Analize analitice și pesonalizare

În plus, am dori să aflăm mai multe despre modul în care utilizați site-ul nostru web pentru a-l optimiza pentru dvs. și pentru alți utilizatori. În acest scop, folosim cookie-uri și tehnologii similare care cartografiază comportamentul utilizatorilor și astfel ne ajută să îmbunătățim oferta noastră pentru dvs.

da

Nu

(Re-) Marketing / partajare date cu terți

Pentru a ne asigura că ne putem adapta campaniile de marketing în funcție de nevoile dvs., colectăm modul în care ajungeți pe site-ul nostru web și modul în care interacționați cu reclamele noastre. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim nu numai reclamele noastre, ci și conținutul nostru. Partenerii noștri de marketing folosesc, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de ex. pentru a vă personaliza contul sau profilul pe platforma lor.

da

Nu