Brioșe cu brânză și mandarine

Brioșe dulci-acrișoare, o rețetă care te va surprinde plăcut

12 bucăți

grad de dificultate redus 25 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Brioșe cu brânză și mandarine

Pentru tava de brioșe:

12 Forme de hârtie pentru brioșe (cu diametrul de 5 cm)

Pentru aluatul crunch:

100 g biscuiți cu unt și cereale integrale
100 g unt

Pentru umplutură:

300 g brânză cremoasă de vaci
200 g smântână dulce (32% grăsime)
125 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 plic Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
3 linguri zeamă de lămâie
2 ouă

Pentru glazură:

2 conserve compot de mandarine (masa scursă 175 g)
100 ml suc de mandarine
1 plic Tort-Gelee Transparent Dr. Oetker
2 linguri zahăr
150 ml bitter ex: Aperol

Pentru decor:

fistic mărunțit - câteva bucăți

preparation

Mod de preparare

1

Se așază formele de hârtie în tava de brioșe. Se preîncălzește cuptorul.

2

Pentru aluatul crunch se pun biscuiții într-o pungă de plastic. Punga se închide bine, apoi, folosind un sucitor, biscuiții se zdrobesc fin. Într-o oală se topește untul, după care se ia oală de pe foc, se adaugă biscuiții zdrobiți și se amestecă bine. 
Câte o lingură din această compoziție se pune în câte o formă de brioșă, apoi se apasă ușor. Tava se introduce în cuptor pe grătarul din treimea inferioară și se pre-coace.
Timpul de coacere: cca 5 min

3

Pentru umplutură, se amestecă toate ingredientele într-un bol, cu mixerul, cu paletele de batere, până se obține o compoziție omogenă, lucioasă. Compoziția se repartizează egal peste aluatul din formele de brioșe apoi se continuă coacerea, iar temperatura din cuptor se reduce.

Cuptor electric 160 °C

recipe.preparation.gas 160 °C

Groove/Height: central

Durată de coacere: 55 Minute

4

Brioșele se lasă la răcit în forme.

5

Pentru glazură se scurg mandarinele pe o sită, iar din siropul scurs se măsoară 100 de ml. Mandarinele scurse se repartizează peste brioșe. Tort-Gelee-ul se prepară așa cum este indicat pe plic, dar cu siropul de compot și cu bitter în loc de apă. Jeleul lichid se toarnă câte un pic peste mandarine, apoi se presară bucățile de fistic. Dupa dorință, brioșele se pot pune în alte forme, curate, de hârtie.

Compotul de mandarine se poate înlocui cu compot de piersici, iar jeleul se poate prepara și fără bitter, doar cu apă.

Consimțământul pentru urmărire

Ne-am bucura dacă ați fi de acord ca noi și partenerii noștri să folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine comportamentul Dvs. ca utilizator și să adaptăm site-ul nostru în consecință. Mai mult, noi și partenerii noștri am dori să folosim aceste date pentru oferte personalizate pe platformele partenerilor noștri. Dacă sunteți de acord, vă rugăm să faceți clic pe „De acord”. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate. Vă puteți răzgândi în orice moment.

Caracteristici necesare

Avem nevoie de aceste cookie-uri și tehnologii similare pentru a permite funcțiile de bază ale site-ului nostru web. Aceasta include, de exemplu, salvarea acestor setări. Aceste sunt strict necesare și nu pot fi închise.

Active permanent
Analize analitice și pesonalizare

În plus, am dori să aflăm mai multe despre modul în care utilizați site-ul nostru web pentru a-l optimiza pentru dvs. și pentru alți utilizatori. În acest scop, folosim cookie-uri și tehnologii similare care cartografiază comportamentul utilizatorilor și astfel ne ajută să îmbunătățim oferta noastră pentru dvs.

da

Nu

(Re-) Marketing / partajare date cu terți

Pentru a ne asigura că ne putem adapta campaniile de marketing în funcție de nevoile dvs., colectăm modul în care ajungeți pe site-ul nostru web și modul în care interacționați cu reclamele noastre. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim nu numai reclamele noastre, ci și conținutul nostru. Partenerii noștri de marketing folosesc, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de ex. pentru a vă personaliza contul sau profilul pe platforma lor.

da

Nu