Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Brioșe cu dragoste

Mini-desert preparat din suflet

6 porții

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Brioșe cu dragoste

Pentru aluat:

1 Tavă pentru brioșe
1 Formă hârtie pentru brioșe
120 g ciocolată neagră
120 g unt
2 ouă
180 g zahăr
1 linguriță Esență de rom 38 ml Dr. Oetker
3 linguri Cacao Dr. Oetker
120 g făină
1 plic Praf de copt Dr. Oetker

Pentru decor:

1 plic Cremă pentru prăjituri cu gust de vanilie cu preparare cu unt
150 g unt moale
250 ml lapte rece (de la frigider)
Ornamente Dragoste în tonuri de roz Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Aluat: Se topeşte ciocolata într-o oală, împreună cu untul. Se mixează ouăle și zahărul până când își dublează volumul, apoi se adaugă peste amestecul din ciocolată și unt. Se încorporează esența de rom. 

2

Făina se amestecă împreună cu cu cacaua și praful de copt. Compoziţia rezultată se încorporează treptat în aluat și se amestecă totul foarte bine.

3

Se tapetează tava pentru brioșe cu formele de hârtie, apoi se distribuie uniform aluatul. Se introduce tava la cuptor, în partea de mijloc a acestuia şi se coc brioşele pentru 20-25 de minute.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Groove/Height: central

Durată de coacere: despre 20 - 25 Minute

4

Decor: Se prepară crema pentru prăjituri conform instrucţiunilor de pe plic, cu unt și lapte. După ce s-au răcit brioșele, se ornează cu crema pentru prăjituri şi cu Ornamentele sub formă de inimi. După preferinţe, se pot adăuga și fire de șofran.