Flag

Budincă de bezea cu limoncello și lămâie

4 - 6 porții
Medie
20
Crocantă la exterior, lipicioasă la interior, zgomotul de lămâie străbate dulceața pentru o explozie de curățare.
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Budincă de bezea
Mix pentru bezele Dr. Oetker
30 - 45 gLemon Curd
30 mlLimoncello
300 mlfrișcă
1 gcoajă de lămâie
30 gfulgi de migdale
frunze de mentă

Afișare produse

Picture - Mix pentru bezele Dr. Oetker
1

Pentru a face bezeaua, urmați instrucțiunile de pe ambalaj; turnați într-un vas apă rece de la frigider, împreună cu mixul de bezea și amestecaţi cu mixerul la viteză mică pentru omogenizare, apoi timp de 6 minute la viteză mare.

Într-o tavă acoperită cu hârtie de copt se formează bezele cu ajutorul unui poș de patiserie. Se pun la cuptor, pe grătarul din mijloc, la 110˚C cuptor electric, preîncălzit (marcaj de gaz 1). Timp de coacere 70 minute plus timp de uscare 70 minute. După coacere se oprește cuptorul și se lasă bezelele la uscat cu ușa cuptorului închisă.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 70 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 110 °C

2

Bateţi frișca până se formează vârfuri.

3

Îndoiți ușor bezeaua, adăugaţi limoncello, apoi lemon curd și amestecați pentru a face un efect de ondulare.

4

Se împarte în pahare individuale și se ornează cu coajă de lămâie, lime și fulgi de migdale prăjiți.