Pentru a face bezeaua, urmați instrucțiunile de pe ambalaj; turnați într-un vas apă rece de la frigider, împreună cu mixul de bezea și amestecaţi cu mixerul la viteză mică pentru omogenizare, apoi timp de 6 minute la viteză mare.
Într-o tavă acoperită cu hârtie de copt se formează bezele cu ajutorul unui poș de patiserie. Se pun la cuptor, pe grătarul din mijloc, la 110˚C cuptor electric, preîncălzit (marcaj de gaz 1). Timp de coacere 70 minute plus timp de uscare 70 minute. După coacere se oprește cuptorul și se lasă bezelele la uscat cu ușa cuptorului închisă.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 70 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 110 °C
Bateţi frișca până se formează vârfuri.
Îndoiți ușor bezeaua, adăugaţi limoncello, apoi lemon curd și amestecați pentru a face un efect de ondulare.
Se împarte în pahare individuale și se ornează cu coajă de lămâie, lime și fulgi de migdale prăjiți.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Preparare:20 Medie4 - 6 porții