Flag

Clătite pufoase cu gust de vanilie

8 bucăți
Medie
40
Clătite cu vanilie - Deliciu pufos și aromat, îmbinând gustul clasicei rețete cu aroma dulce și seducătoare a vaniliei. O experiență gustativă irezistibilă
Încântă-ți papilele gustative cu clătitele cu vanilie, o combinație perfectă între gustul tradițional al clătitelor și aroma delicată de vanilie. Fiecare mușcătură este o plăcere dulce și rafinată, potrivită pentru micul dejun sau deserturi speciale.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Mult mai rapid și mai ușor se pot pregăti clătite rotunde în loc de inimă.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru clătite cu vanilie
250 gcăpșuni (aprox)
1 plicZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
200 mllapte
1ou mărime medie
1 plicClătite pufoase cu gust de vanilie de la Dr. Oetker
Decor clătite cu vanilie
Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - cu aromă de vanilie
Ornamente Dragoste în tonuri de roz Dr. Oetker
câtevainimioare de decor

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
Picture - Clătite pufoase cu gust de vanilie de la Dr. Oetker
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - cu aromă de vanilie
Picture - Ornamente Dragoste în tonuri de roz Dr. Oetker
1

Pregătirea căpșunilor

Căpșunile se spală, se curăță, se taie în sferturi și se amestecă cu zahăr vanilat Bourbon.

2

Prepararea clătitelor

Picture - Clătite cu brânză 1

Laptele se pune într-un vas de mixare. Se adaugă oul, amestecul pentru clătite şi restul și se amestecă cu un tel până ce se obține un aluat lucios, omogen. Într-o tigaie mare teflonată cu diametrul de 28 cm, se încinge margarina sau untul. Compoziția de aluat se toarnă într-un poș și se sprițează  mai multe clătite în formă de inimă de circa 11 cm în tigaia încinsă. Inimioarele se prăjesc pe ambele părți până ce capătă o culoare brun-aurie. Se continuă până la terminarea compoziției de aluat.

3

Decorarea clătitelor cu vanilie

Clătitele pufoase cu gust de vanilie se ornează cu căpșuni și cu zahăr pudră și se presară cu inimioare de decor.

  • Mult mai rapid și mai ușor se pot pregăti clătite rotunde în loc de inimă.