Flori în ghiveci

Un desert tocmai a răsărit pe masă

15 bucăți

grad de dificultate mediu 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Flori în ghiveci

Aluatul:

Folie alimentară
Bețișoare din plastic
1 Mixer
10 forme metalice cu flori
200 g zahăr pudră
240 g unt moale 82% grăsime
1 ou
450 g făină
1 plic Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
1 vârf de cuțit sare

Crema:

1 Mixer
200 g unt moale 82% grăsime
2 plicuri Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker

Decorarea:

pachet Ornamente colorate Dr. Oetker
pachet Ornamente din ciocolată Dr. Oetker
1 pachet Fondant Dr. Oetker
1 plic Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
1 pachet Colorant alimentar galben Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Aluatul

Untul se mixează cu ajutorul unui mixer folosind paletele de batere timp de aprox 1 min la viteză mică. Apoi se adaugă oul și se măreste viteza mixerului. Se încorporează zahărul pudră, Finesse coajă rasă de lămâie și, treptat, făina și se mixează până se obține o compoziție omogenă. Aluatul obținut se mută pe o folie alimentară, se întinde un pic și se acoperă total, apoi se introduce la frigider timp de 30 de min până ce se întărește.
Aluatul se scoate din frigider, se întinde cu ajutorul unui sucitor și, cu ajutorul formelor, se decupează florile. Acestea se așază pe tavă și se introduc la cuptor pentru 12 minute.

Cuptor electric 180 °C

recipe.preparation.gas 180 °C

Groove/Height: central

2

Crema

Untul se bate timp de 1 minut la viteză mică. Apoi se adaugă treptat zahărul pudră până se obține o compoziție omogenă și se introduce la frigider până se întărește. Apoi se scoate și, cu ajutorul unei spatule, se întinde în strat potrivit pe câte un biscuite. Se înfige bețișorul în cremă și se lipește celălalt biscuite deasupra. Se introduce la frigider.

3

Decorarea

Fondantul se întinde, se adaugă colorantul galben și zahărul pudră și se uniformizează compoziția cu mâna. Compoziția obținută se întinde cu ajutorul unui sucitor și se decupează cu ajutorul formelor de flori. Florile de fondant se umezesc pe o parte cu puțină apă apoi se lipește pe biscuit cu partea umezită. Ornamentele se lipesc apoi pe fondantul anterior umezit.

Consimțământul pentru urmărire

Ne-am bucura dacă ați fi de acord ca noi și partenerii noștri să folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine comportamentul Dvs. ca utilizator și să adaptăm site-ul nostru în consecință. Mai mult, noi și partenerii noștri am dori să folosim aceste date pentru oferte personalizate pe platformele partenerilor noștri. Dacă sunteți de acord, vă rugăm să faceți clic pe „De acord”. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate. Vă puteți răzgândi în orice moment.

Caracteristici necesare

Avem nevoie de aceste cookie-uri și tehnologii similare pentru a permite funcțiile de bază ale site-ului nostru web. Aceasta include, de exemplu, salvarea acestor setări. Aceste sunt strict necesare și nu pot fi închise.

Active permanent
Analize analitice și pesonalizare

În plus, am dori să aflăm mai multe despre modul în care utilizați site-ul nostru web pentru a-l optimiza pentru dvs. și pentru alți utilizatori. În acest scop, folosim cookie-uri și tehnologii similare care cartografiază comportamentul utilizatorilor și astfel ne ajută să îmbunătățim oferta noastră pentru dvs.

da

Nu

(Re-) Marketing / partajare date cu terți

Pentru a ne asigura că ne putem adapta campaniile de marketing în funcție de nevoile dvs., colectăm modul în care ajungeți pe site-ul nostru web și modul în care interacționați cu reclamele noastre. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim nu numai reclamele noastre, ci și conținutul nostru. Partenerii noștri de marketing folosesc, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de ex. pentru a vă personaliza contul sau profilul pe platforma lor.

da

Nu