Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Ganache cu zmeură și ciocolată neagră

300 grame

grad de dificultate redus 15 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Ganache cu zmeură și ciocolată neagră

Pentru ganache:

Cuțit
Tocător
Bol
Mixer
Sită
Cratiță
150 g Decor Glazură cu gust de ciocolată Dr. Oetker
150 g smântână dulce (32% grăsime) pentru frișcă
50 g zmeură congelată
10 g Cacao Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Rupeți în bucățele mici glazura și puneți într-un bol rezistent la căldură.

2

Încălziți într-o cratiță crema și zmeura congelată. Amestecați ușor cu mixerul de mână și treceți prin sită.

3

Adăugați pudra de cacao în timp ce amestecați. Continuați până când se dizolvă.

Folosiți imediat ganache-ul.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii