Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Ganache de vanilie și ciocolată albă

despre 200 grame

grad de dificultate redus 15 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Ganache de vanilie și ciocolată albă

Pentru ganache:

Cuțit
Tocător
Bol
Cratiță
150 g ciocolată albă de menaj pentru decor
Păstaie vanilie Bourbon Dr. Oetker
50 g smântână dulce (32% grăsime) pentru frișcă

preparation

Mod de preparare

1

Rupeți în bucățele mici glazura și puneți într-un bol rezistent la căldură.

2

Tăiați păstaia de vanilie pe lungime și îndepărtați semințele.

3

Într-o cratiță, încălziți crema împreună cu semințele de vanilie și turnați peste ciocolată.

4

Amestecați până la dizolvare și folosiţi imediat.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii