Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Rețeta: Înghețată de vanilie cu Amarettini și Amaretto

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Înghețată de vanilie cu Amarettini și Amaretto

100 g Amarettini (fursecuri italiene cu migdale)
250 ml lapte rece (de la frigider)
1 plic Praf de înghețată cu gust de vanilie Dr. Oetker
3 linguri lichior de migdale Amaretto

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătirea

Fursecurile Amarettini se pun într-o pungă care se închide bine apoi se zdrobesc grosier cu un sucitor.

2

Prepararea

Laptele rece se pune într-un de mixare. Se adaugă praful de înghețată, apoi folosind mixerul (cu paletele de batere) se amestecă scurt la viteză mică. În continuare se bate 3 minute la viteza cea mai mare. În continuare se încorporează lichiorul Amaretto și 2/3 din fursecurile zdrobite. Crema se trece într-un recipient de congelare, se pune capacul și se congelează minim 4 ore la -18C.

3

Decorarea

Înainte de servire, înghețata se lasă circa 10 minute la temperatura camerei. Apoi se porționează și se decorează cu restul de fursecuri zdrobite.

Informații nutriționale pentru rețeta Înghețată de vanilie cu Amarettini și Amaretto

Per porție / bucată Per 100 g / ml