Flag

Lemon Duffins

12 porții
Ușoară
60
Încercați rețeta delicioasă Lemon Duffin pentru o combinaţie între gogoși și brioșe!
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Aceste delicioase jumătate brioșe - jumătate gogoși sunt cel mai bine consumate în aceeași zi pentru o prospețime maximă. 
De asemenea, pot fi congelate. Pur și simplu lăsați brioșele să se răcească complet înainte de a le congela. Vă sfătuim să nu finalizați pasul 5 înainte de a le congela, ci să adăugați untul și învelișul de zahăr odată ce brioșele sunt complet dezghețate.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru Duffins
115 gunt ușor sărat
150 gzahăr tos
10 mlEsență de lamâie 38 ml Dr. Oetker
340 gfăină simplă
2 plicuriPraf de copt Dr. Oetker
225 mllapte integral
150 gLemon Curd
1ou mare
Pentru decorare
100 gzahăr tos
75 gunt ușor sărat topit

Afișare produse

Picture - Esență de lamâie 38 ml Dr. Oetker
Picture - Praf de copt Dr. Oetker
1

Preîncălziți cuptorul la 190°C (cuptor ventilat 170°C, 375°F, marcaj de gaz 5). Ungeți o formă de 12 brioșe.

2

Pentru a prepara Lemon Duffin, puneți untul și zahărul într-un castron și amestecați până când devine cremos. Bateți oul și esența de lămâie.

3

Cerneți deasupra făina și praful de copt și amestecați, adăugând treptat tot laptele, pentru a obține un aluat omogen, gros.

4

Umpleţi formele de brioşe cu amestecul de Duffins, neteziți și coaceți la cuptor timp de 30-35 de minute până sunt ferme la atingere.

Durată de coacere: 30 - 35 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 190 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 170 °C

5

De îndată ce Duffin-urile sunt gătite, întoarceți-le pe un grătar. Puneți lemon curd într-o pungă prevăzută cu o duză metalică simplă de 1 cm lățime și injectați fiecare în parte cu lemon curd.

6

Puneţi zahărul pe o farfurie pentru a decora Duffin-urile cât sunt calde. Ungeți cu unt topit și rulați în zahăr. Puneți înapoi pe grătar. Lemon Duffins sunt acum gata să fie servite calde sau le puteţi lăsa să se răcească complet.

  • Aceste delicioase jumătate brioșe - jumătate gogoși sunt cel mai bine consumate în aceeași zi pentru o prospețime maximă. 
    De asemenea, pot fi congelate. Pur și simplu lăsați brioșele să se răcească complet înainte de a le congela. Vă sfătuim să nu finalizați pasul 5 înainte de a le congela, ci să adăugați untul și învelișul de zahăr odată ce brioșele sunt complet dezghețate.