Pregătire: Coacăzele se spală şi apoi se foloseşte o oală cu fierbere rapidă sau un evaporator pentru a obţine sucul de coacăze (sfat: atenţie la instrucţiunile de utilizare a dispozitivului). Se măsoară apoi 1000 ml.
Mod de preparare: Sucul de coacăze, apa, un plic Zahăr vanilat Bourbon Dr.Oetker plus 50 g zahăr candel se toarnă într-o oală. Se amestecă zahărul şi Gelfixul Extra 2:1 şi apoi se pun peste suc.Se pun la foc mare şi se fierb, amestecând continuu minim 3 minute. Se adaugă vodca şi se lasă puţin la răcit. Restul de zahăr candel se distribuie în patru sticle în prealabil pregătite. Se toarnă lichiorul. Conţinutul plicului de Zahăr vanilat Bourbon Dr. Oetker se pune în mod egal în cele 4 sticle şi apoi acestea se închid. Sticlele se păstrează în frigider, iar înainte de consum se agită.
Rețete asemănătoare
Dulcețuri
Dulcețuri
Dulcețuri
Dulcețuri
Dulcețuri
Dulcețuri
Dulcețuri
Preparare:40 Medie4 sticle 500 ml