Flag

Lichior de coacăze roșii

4 sticle 500 ml
Medie
40
O băutură de casă deosebită
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Serviţi lichiorul cu şampanie sau cu gheaţă. Puteţi prepara sucul de coacăze și din coacăze congelate.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Ingrediente
1 lsuc de coacăze roșii (neîndulcit, din 2 kg coacăze)
250 mlapă
2 plicuriZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
150 gzahăr candel
250 gzahăr
350 mlvodcă
0,5 plicuriGelfix 2:1 Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
Picture - Gelfix 2:1 Dr. Oetker
1

Pregătire: Coacăzele se spală şi apoi se foloseşte o oală cu fierbere rapidă sau un evaporator pentru a obţine sucul de coacăze (sfat: atenţie la instrucţiunile de utilizare a dispozitivului). Se măsoară apoi 1000 ml.

2

Mod de preparare: Sucul de coacăze, apa, un plic Zahăr vanilat Bourbon Dr.Oetker plus 50 g zahăr candel se toarnă într-o oală. Se amestecă zahărul şi Gelfixul Extra 2:1 şi apoi se pun peste suc.Se pun la foc mare şi se fierb, amestecând continuu minim 3 minute. Se adaugă vodca şi se lasă puţin la răcit. Restul de zahăr candel se distribuie în patru sticle în prealabil pregătite. Se toarnă lichiorul. Conţinutul plicului de Zahăr vanilat Bourbon Dr. Oetker se pune în mod egal în cele 4 sticle şi apoi acestea se închid. Sticlele se păstrează în frigider, iar înainte de consum se agită.

  • Serviţi lichiorul cu şampanie sau cu gheaţă. Puteţi prepara sucul de coacăze și din coacăze congelate.