Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Lichior de coacăze roșii

O băutură de casă deosebită

4 sticle 500 ml

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Lichior de coacăze roșii

Ingrediente:

1 l suc de coacăze roșii (neîndulcit, din 2 kg coacăze)
250 ml apă
2 plicuri Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
150 g zahăr candel
250 g zahăr
350 ml vodcă
0,5 plicuri Gelfix Extra 2:1 Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire: Coacăzele se spală şi apoi se foloseşte o oală cu fierbere rapidă sau un evaporator pentru a obţine sucul de coacăze (sfat: atenţie la instrucţiunile de utilizare a dispozitivului). Se măsoară apoi 1000 ml.

2

Mod de preparare: Sucul de coacăze, apa, un plic Zahăr vanilat Bourbon Dr.Oetker plus 50 g zahăr candel se toarnă într-o oală. Se amestecă zahărul şi Gelfixul Extra 2:1 şi apoi se pun peste suc.Se pun la foc mare şi se fierb, amestecând continuu minim 3 minute. Se adaugă vodca şi se lasă puţin la răcit. Restul de zahăr candel se distribuie în patru sticle în prealabil pregătite. Se toarnă lichiorul. Conţinutul plicului de Zahăr vanilat Bourbon Dr. Oetker se pune în mod egal în cele 4 sticle şi apoi acestea se închid. Sticlele se păstrează în frigider, iar înainte de consum se agită.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii