Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Minitarte vegane cu ciocolată și fructe de pădure

Vegane, cu ciocolată, cu fructe de pădure și cu un gust surprinzător de bun

12 bucăți

grad de dificultate mediu 30 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Minitarte vegane cu ciocolată și fructe de pădure

Pentru formele de tarte (diametru de circa 10 cm):

puțină margarină
1 puțină făină

Pentru aluat:

150 g făină
2,5 lingurițe rase Praf de copt Dr. Oetker
75 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
1 lingură Cacao Dr. Oetker
70 ml ulei de ex. de floarea soarelui
125 ml Băutură din soia cu gust de ciocolată Inedit neîndulcită

Pentru garnitură:

125 g mure
125 g afine
100 g vișine sau cireșe, ideal cu codițe

Pentru glazură:

75 g Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker
2 linguri sirop de agave
1 lingură Băutură din soia Inedit simplă neîndulcită

Pentru decorare:

Cacao Dr. Oetker - puțină
frunze de mentă - câteva

preparation

Mod de preparare

Pregătirea

Formele se ung și se tapetează cu făină. Se preîncălzește cuptorul la 180 °C.

Aluat

Făina se amestecă cu praful de copt într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă laolaltă cu mixerul cu paletele de batere, la început scurt la viteză mică, apoi la viteză maximă circa 2 minute până ce se obține un aluat omogen. Aluatul se distribuie în formele de copt, se introduce în cuptor și se coace.
Tartele se răstoarnă pe un grătar de bucătărie tapetat cu hârtie de copt apoi se lasă să se răcească. 

Cuptor electric 180 °C

recipe.preparation.gas 180 °C

Groove/Height: central

Durată de coacere: 18 Minute

Garnitura

Fructele de pădure se aleg, eventual se spală, apoi se zvântă între șervețele de hârtie. Vișinele sau cireșele se spală și se zvântă.

Crema de ciocolată

Glazura se mărunțește și se topește împreună cu siropul de agave, pe baie de apă. Se amestecă toate laolaltă, cu grijă apoi lichidul se distribuie peste tort. 

Fructele

Fructele de pădure și vișinele se repartizează peste cremă. Până la servire se păstrează la frigider.

Decorarea

Înainte de servire, tartele se presară cu cacao și se decorează cu frunze de mentă.

Tartele (blatul) se pot prepara cu maxim 2 zile în avans sau se pot prepara și mai repede caz în care se vor păstra congelate.