Prăjitură fagure

O prăjitură fină, cremoasă care îi va surprinde plăcut pe cei dragi

15 porții

grad de dificultate mediu 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Prăjitură fagure

Pentru foi:

2 Crăticioare
1 Tel
1 Mixer cu palete de batere
1 Sucitor
1 Tavă pentru copt
1 Hârtie pentru copt
1 Furculiţă
1 Lingură
1 Cană gradată
3 ouă
125 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
2 plicuri Zahăr cu scorțișoară Dr. Oetker
1 plic Finesse coajă rasă de portocale Dr. Oetker
1 priză sare
115 g miere
125 g unt
6 g Bicarbonat de sodiu alimentar Dr. Oetker - cu lămâie
500 g făină

Pentru cremă:

1 plic Cremă pentru prăjituri cu gust de vanilie cu preparare cu unt
250 ml lapte rece (de la frigider)
150 g unt moale

Pentru decor:

50 g alune de pădure mărunțite

preparation

Mod de preparare

1

Pentru foi
Într-o crăticioară se pun ouăle, zahărul, zahărul bourbon, zahărul cu scorţişoară, finesse portocale, sare şi se amestecă cu ajutorul unui tel, se adaugă mierea şi untul. Se încălzeşte pe foc, apoi după ce s-a topit untul se adaugă bicarbonatul de sodiu.

2

Compoziţia obţinută se pune într-un vas pentru mixer, se adaugă făina şi se amestecă cu spiralele până se obţine un aluat omogen.

3

Din aluatul obţinut se formează un rulou şi se împarte în 8 bucăţi.

4

Fiecare bucată de aluat se întinde sub forma unui dreptunghi (16 x 25 cm). Se procedează la fel şi cu celelalte bucăţi de aluat.

5

Se coc câte două foi în tava de aragaz, tapetată cu hârtie de copt, în partea de mijloc a cuptorului. Se procedează la fel cu aluatul pentru celelalte foi. Timp de coacere: aprox 7 minute.

Cuptor electric 180 °C

recipe.preparation.gas 180 °C

Groove/Height: central

Durată de coacere: 7 Minute

6

Pentru cremă
Într-un vas înalt se toarnă 250 ml lapte rece (de la frigider). Laptele proaspăt trebuie înainte fiert şi răcit.

7

Se toarnă conţinutul plicului peste lapte şi se adaugă 150 g unt moale (la temperatura camerei). Se amestecă cu mixerul la viteză mică la început, apoi la viteză mare, timp de 3-4 minute.

8

Crema obţinută se pune între foi. Se unge şi foaia de deasupra cu un strat de cremă şi se decorează cu alune de pădure tocate mărunt.

Consimțământul pentru urmărire

Ne-am bucura dacă ați fi de acord ca noi și partenerii noștri să folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine comportamentul Dvs. ca utilizator și să adaptăm site-ul nostru în consecință. Mai mult, noi și partenerii noștri am dori să folosim aceste date pentru oferte personalizate pe platformele partenerilor noștri. Dacă sunteți de acord, vă rugăm să faceți clic pe „De acord”. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate. Vă puteți răzgândi în orice moment.

Caracteristici necesare

Avem nevoie de aceste cookie-uri și tehnologii similare pentru a permite funcțiile de bază ale site-ului nostru web. Aceasta include, de exemplu, salvarea acestor setări. Aceste sunt strict necesare și nu pot fi închise.

Active permanent
Analize analitice și pesonalizare

În plus, am dori să aflăm mai multe despre modul în care utilizați site-ul nostru web pentru a-l optimiza pentru dvs. și pentru alți utilizatori. În acest scop, folosim cookie-uri și tehnologii similare care cartografiază comportamentul utilizatorilor și astfel ne ajută să îmbunătățim oferta noastră pentru dvs.

da

Nu

(Re-) Marketing / partajare date cu terți

Pentru a ne asigura că ne putem adapta campaniile de marketing în funcție de nevoile dvs., colectăm modul în care ajungeți pe site-ul nostru web și modul în care interacționați cu reclamele noastre. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim nu numai reclamele noastre, ci și conținutul nostru. Partenerii noștri de marketing folosesc, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de ex. pentru a vă personaliza contul sau profilul pe platforma lor.

da

Nu