Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Prăjitură fagure

O prăjitură fină, cremoasă care îi va surprinde plăcut pe cei dragi

15 porții

grad de dificultate mediu 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Prăjitură fagure

Pentru foi:

2 Crăticioare
1 Tel
1 Mixer cu palete de batere
1 Sucitor
1 Tavă pentru copt
1 Hârtie pentru copt
1 Furculiţă
1 Lingură
1 Cană gradată
3 ouă
125 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
2 plicuri Zahăr cu scorțișoară Dr. Oetker
1 plic Finesse coajă rasă de portocale Dr. Oetker
1 priză sare
115 g miere
125 g unt
6 g Bicarbonat de sodiu alimentar Dr. Oetker - cu lămâie
500 g făină

Pentru cremă:

1 plic Cremă pentru prăjituri cu gust de vanilie cu preparare cu unt
250 ml lapte rece (de la frigider)
150 g unt moale

Pentru decor:

50 g alune de pădure mărunțite

preparation

Mod de preparare

1

Pentru foi
Într-o crăticioară se pun ouăle, zahărul, zahărul bourbon, zahărul cu scorţişoară, finesse portocale, sare şi se amestecă cu ajutorul unui tel, se adaugă mierea şi untul. Se încălzeşte pe foc, apoi după ce s-a topit untul se adaugă bicarbonatul de sodiu.

2

Compoziţia obţinută se pune într-un vas pentru mixer, se adaugă făina şi se amestecă cu spiralele până se obţine un aluat omogen.

3

Din aluatul obţinut se formează un rulou şi se împarte în 8 bucăţi.

4

Fiecare bucată de aluat se întinde sub forma unui dreptunghi (16 x 25 cm). Se procedează la fel şi cu celelalte bucăţi de aluat.

5

Se coc câte două foi în tava de aragaz, tapetată cu hârtie de copt, în partea de mijloc a cuptorului. Se procedează la fel cu aluatul pentru celelalte foi. Timp de coacere: aprox 7 minute.

Cuptor electric 180 °C

recipe.preparation.gas 180 °C

Groove/Height: central

Durată de coacere: 7 Minute

6

Pentru cremă
Într-un vas înalt se toarnă 250 ml lapte rece (de la frigider). Laptele proaspăt trebuie înainte fiert şi răcit.

7

Se toarnă conţinutul plicului peste lapte şi se adaugă 150 g unt moale (la temperatura camerei). Se amestecă cu mixerul la viteză mică la început, apoi la viteză mare, timp de 3-4 minute.

8

Crema obţinută se pune între foi. Se unge şi foaia de deasupra cu un strat de cremă şi se decorează cu alune de pădure tocate mărunt.