Prăjitură vegană cu foi

Desert vegan uşor de preparat şi sănătos

7 porții

grad de dificultate redus 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Prăjitură vegană cu foi

Pentru prăjitură:

Tavă de copt (circa 23 x 35 cm)
Hârtie de copt
Cântar de bucătărie
Vas de mixare
Mixer cu palete de batere
Tocător
Cuțit
Cratiță
Blender de mână
Poș cu duză (de cca 13 mm)
Şablon de decupare rotund (diametru de 6 cm)
100 g făină din grâu spelta (tip 630)
50 g alune măcinate
50 g Cacao Dr. Oetker
1,5 lingurițe Praf de copt Dr. Oetker
1 linguriță scorțișoară
1 priză sare
120 ml Băutură din soia Inedit simplă sau cu cacao
100 g mere - piure de mere, neîndulcit
80 ml sirop de arțar
70 ml ulei de nucă de cocos

Pentru cremă:

200 g tofu - varianta mătăsoasă
200 g Decor Glazură cu gust de ciocolată Dr. Oetker (2 bucăţi)

Pentru topping:

100 g zmeură
Roiniță rămurele de roiniță (sau mentă)

preparation

Mod de preparare

1

Se preîncălzește cuptorul (180°C). Se tapetează tava cu hârtie de copt. Într-un vas de mixare se amestecă laolaltă făina spelta, alunele, cacaua pudră, praful de copt, scorțișoara și sarea. Într-un al doilea vas de mixare se amestecă băutura de soia, piureul de mere, siropul de arțar și uleiul de cocos. Se încorporează amestecul lichid în amestecul praf, iar compoziția obținută se toarnă în tava de copt. Se coace pe grătarul din mijloc al cuptorului circa 15 minute apoi se lasă să se răcească.

Cuptor electric 180 °C

Groove/Height: central

Durată de coacere: 15 Minute

2

Între timp se încălzește glazura în apă conform instrucțiunilor. Se amestecă tofu cu glazura topită cu blenderul de mână până la omogenizare completă. Se lasă în repaus cca 10 minute până ce crema se îngroașă puțin.

3

Din blatul de prăjitură se decupează cercuri folosind șablonul de tăiere. Numărul de forme decupate trebuie să fie par deoarece fiecare prăjitură va fi formată din câte două cercuri. Crema se mai amestecă o dată scurt apoi se toarnă în poș. Cu ajutorul poșului se toarnă stropi de cremă pe câte un cerc de blat, se acoperă cu un al doilea cerc de blat peste care se toarnă de asemenea câțiva stropi de cremă. Se repetă operația pentru restul cercurilor de blat. Prăjiturile se decorează cu zmeură și roiniță și se păstrează la rece până la servire.

Consimțământul pentru urmărire

Ne-am bucura dacă ați fi de acord ca noi și partenerii noștri să folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine comportamentul Dvs. ca utilizator și să adaptăm site-ul nostru în consecință. Mai mult, noi și partenerii noștri am dori să folosim aceste date pentru oferte personalizate pe platformele partenerilor noștri. Dacă sunteți de acord, vă rugăm să faceți clic pe „De acord”. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate. Vă puteți răzgândi în orice moment.

Caracteristici necesare

Avem nevoie de aceste cookie-uri și tehnologii similare pentru a permite funcțiile de bază ale site-ului nostru web. Aceasta include, de exemplu, salvarea acestor setări. Aceste sunt strict necesare și nu pot fi închise.

Active permanent

Analize analitice și pesonalizare

În plus, am dori să aflăm mai multe despre modul în care utilizați site-ul nostru web pentru a-l optimiza pentru dvs. și pentru alți utilizatori. În acest scop, folosim cookie-uri și tehnologii similare care cartografiază comportamentul utilizatorilor și astfel ne ajută să îmbunătățim oferta noastră pentru dvs.

da

Nu

(Re-) Marketing / partajare date cu terți

Pentru a ne asigura că ne putem adapta campaniile de marketing în funcție de nevoile dvs., colectăm modul în care ajungeți pe site-ul nostru web și modul în care interacționați cu reclamele noastre. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim nu numai reclamele noastre, ci și conținutul nostru. Partenerii noștri de marketing folosesc, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de ex. pentru a vă personaliza contul sau profilul pe platforma lor.

da

Nu