Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Salată de căpșuni și pepene galben cu fursecuri din Musli

Salată de fructe delicioasă

despre 6 porții

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Salată de căpșuni și pepene galben cu fursecuri din Musli

Pentru fursecuri:

60 g unt sau margarină moale
150 g Musli crocant cu ciocolată Dr. Oetker
1 ou
30 g zahăr
2 linguri făină

Salata de fructe:

250 g căpșuni
250 g afine
0.5 pepeni galbeni
1 - 2 linguri miere

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire: Se tapetează tava de copt cu hârtie de copt. Cuptorul se preîncălzește.

2

Fursecurile din Musli: Se pun toate ingredientele într-un vas de mixare. Se amestecă cu mixerul (paletele de batere) până ce se obține o masă omogenă. Se formează din această compoziție 24 bile de mărime egală care se pun în tava de copt și se coc.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: despre 15 Minute

3

Fursecurile de musli se scot cu tot cu hârtia de copt pe un grătar de bucătărie și se lasă să se răcească.

4

Salata de fructe: Căpșunile se spală, se curăță și se taie în sferturi. Afinele se aleg. Se scot semințele din pepene apoi acesta se taie în bucăți mici. Fructele se pun într-un vas de desert și se îndulcesc cu miere. Salata de fructe se servește lângă fursecurile de musli.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii