Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Salsa cu roșii și ardei

O surpriză iute

6 borcane 250 ml

grad de dificultate redus 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Salsa cu roșii și ardei

Ingrediente:

1000 g roșii
600 g ardei gras galben
200 g cepe
2 ardei iuți (chili)
1 lingură ulei
50 ml oțet de mere
sare
piper măcinat
0,5 plicuri Gelfix Extra 2:1 Dr. Oetker
250 g zahăr

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire: Se spală roșiile, se taie mărunt și se cântărește 1 kg. Ardeiul se spală, se curăță, se taie cubulețe și se cântăresc 600 g. Ceapa se curăță, se taie cubulețe mici și se cântăresc 200 g. Chilli se curăță și se taie fin. Sugestie: deoarece chilli-ul este foarte iute este recomandat să purtați mănuși de cauciuc la pregătirea lui.

2

Preparare: Se încinge uleiul într-o oală mare și se călește ceapa. Se călește apoi scurt și ardeiul. Se adaugă restul ingredientelor mai puțin zahărul și se amestecă laolaltă. La final se încorporează ½ plic Gelfix Extra 2:1 amestecat în prealabil cu zahărul. Se aduce amestecul la fierbere, la foc mare, amestecând continuu şi se fierbe în clocot circa 10 minute. Se potrivește de gust cu condimente, apoi se umplu imediat borcanele pregătite în prealabil, până în buză. Borcanele se închid cu capace, se răstoarnă și se lasă să stea sprijinite pe capac, circa 5 minute.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii