Flag

Trufe de ciocolată

16 bucăți
Medie
40
Trufele de ciocolată sunt adevărate capodopere create pentru a aduce o notă de lux şi rafinament în bucătărie
Vă invităm în universul rafinat al trufelor de ciocolată, adevărate delicii create pentru a vă răsfăța simțurile. Ciocolata fină din fiecare trufă se topește în gură, eliberând arome intense și dezvăluind texturi catifelate. O ocazie perfectă pentru a vă răsfăța sau a le împărţi cu cei dragi.
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru trufe de ciocolată
100 gciocolată albă
175 gciocolată neagră
Ornamente din ciocolată Dr. Oetker
40 mlsmântână de gătit
15 gunt nesărat
12,5 mlconiac

Afișare produse

Picture - Ornamente din ciocolată Dr. Oetker
1

Pregătire trufe de ciocolată

Rupeți ciocolata albă într-un bol termorezistent şi amestecaţi cu smântâna și untul. Se topește peste o cratiță cu apă fiartă.

2

O scoateți din apă și puneți coniacul peste cremă.

3

Într-un castron mic, se pune folie transparentă și se toarnă amestecul de ciocolată în el. Se acoperă și se răcește timp de cel puțin 2 ore până se solidifică.

4

Scoateți amestecul de ciocolată răcit și aruncați ambalajul transparent. Împărțiți în 16 bucăți și rapid modelați fiecare bucată într-o bilă folosind 2 lingurițe. Se așază pe o tavă, unde punem hârtie de copt; se dă la rece încă 30 de minute pentru a se întări.

5

Rupeți ciocolata neagră într-un bol termorezistent și topiți-o ca mai sus. Răciți timp de 15 minute.

6

Decorare

Luați câte o bilă de ciocolată albă și o tăvăliți în ciocolata topită pentru a o acoperi complet.

7

Se așază pe o tavă, unde punem hârtie de copt și se presară peste Ornamente din ciocolată.

8

Repetați procesul până când toate bilele au fost acoperite. Răciți timp de aproximativ o oră, înainte de a le servi.


1 porție = 23g