Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Rețeta: Fursecuri suedeze

De departe cele mai îndrăgite fursecuri de Crăciun în Suedia

15 - 20 bucăți

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Fursecuri suedeze

Pentru aluat:

200 g zahăr
200 g smântână
150 ml sirop
2 linguri glucoză
50 g migdale curățate de coajă și mărunțite
1 vârf de cuțit Bicarbonat de sodiu alimentar Dr. Oetker
1 lingură Esență de lamâie 38 ml Dr. Oetker (opțional)

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Se amestecă zahărul, siropul, smântâna, glucoza și aroma de lămâie (opțional) într-o oală cu fundul gros. Amestecul se fierbe până când compoziția atinge 120°C. Se poate verifica dacă este gata prin picurarea aluatului într-un pahar cu apă rece. Dacă puteți modela cu degetele masa umedă într-un cocoloș de mărimea unui bob de mazăre, textura este corectă.

2

Se adaugă bicarbonatul de sodiu și migdalele și se amestecă. Compoziția se repartizează în 25-30 de forme (cupe) mici de hârtie.

3

Se lasă să se răcească bine apoi fursecurile astfel obținute se depozitează într-un borcan. Între bucăți se așază bucățele de hârtie de copt deoarece fursecurile au tendința de a se lipi între ele.

Informații nutriționale pentru rețeta Fursecuri suedeze

Per porție / bucată Per 100 g / ml