Flag

Ocazii

Paște
Inspirație
Ocazii
Inspirație pentru Paște

Se apropie Paștele - este timpul pentru rețete delicioase! Iată câteva rețete grozave pentru o masă de Paște perfectă: în trend cu tendințele actuale, potrivită pentru fiecare gust și cu aspect grozav.

Masa de Paște poate fi atât de ușor de pregătit!

Paște? Hai să gustăm ceva! O gustare de Paște este combinația perfectă între mic dejun și prânz. Ora se potrivește multora: nu prea devreme pentru a cădea din pat, dar nici prea târziu pentru pregătirile finale – momentul perfect în care pofta de mâncare apare.

 

Adesea însă te pierzi în detalii enervante: numărătoarea parcă fără sfârșit a porțiilor mici cât o îmbucătură, umplerea anevoioasă a vaselor în miniatură sau căutarea prin decorațiunile prăfuite pentru masa de Paște. Nu și de data asta! Pentru acest Paște ne bazăm pe rețete care plac tuturor și care arată atât de bine încât putem să le considerăm decorațiuni – numai bune de împărțit tuturor. Pentru că a oferi o gustare poate fi ceva atât de frumos!

 

Dar ce rețete sunt perfecte pentru a fi împărțite cu cei dragi? Tarte și prăjituri! Rețetele sunt cât frunză și iarbă, fie dulci fie sărate și arată spectaculos, fără a-ți da bătăi de cap. Iată cum pot fi preparate!

Tartă cu morcovi și verdeață