Dr. Oetker lansează un mix INSTANT destinat preparării de coji de Eclere/Choux a la creme, Profiterol/Karpatka. Este un mix care înlocuiește prepararea aluatului opărit.
Informații suplimentare
Află mai multe
Description
Aluatul opărit este un aluat nedospit, obținut prin opărirea făinii într-un amestec de lichid, grăsime, sare, în care se încorporează în final ouă. Prin coacere se obțin preparate crescute mult în volum, cu porozitate mare. Asocierea cojilor din aluat opărit cu diferite umpluturi, permite obținerea a mai multor tipuri de prăjituri : ecler, choux a la creme, profitrol, karpatka. Dr. Oetker lansează un mix INSTANT destinat preparării de coji de Eclere/Choux a la creme, Profiterol/Karpatka. Este un mix care înlocuiește prepararea aluatului opărit.
Ingrediente
Ingrediente: făină albă 480 din GRÂU, amidon, agenți de afânare (difosfat disodic, bicarbonat de sodiu). Poate conține: (LAPTE, OUĂ).
Informații nutriționale
* % = % din valoarea zilnică
UNPREPARED PER 100G
PREPARED PER 100G
Valoare energetică
Grăsimi
Grăsimi saturate
Glucide
Zaharuri
Fibre
Proteine
Sare (RO)
1497
kj 353
kcal
0.6 g
0.2 g
80 g
1.6 g
1.8 g
5.4 g
0.99 g
* Acesta este textul de declinare a răspunderii privind informațiile nutriționale.