Tăiați merele în jumătate și îndepărtați miezul. Treceți un băţ pentru frigărui prin centrul fiecărei bucăți de măr.
Topiți ciocolata timp de 30 de secunde într-un bol pentru microunde. Continuaţi în reprize de câte 10 secunde, amestecând după fiecare, până când se topește. Lăsați să se răcească timp de 10 minute.
Odată ce s-a răcit, înmuiați fiecare bucată de măr în ciocolata topită pentru a acoperi integral. Dacă este necesar, folosiți o lingură pentru a turna ciocolată peste măr.
Atingeți ușor frigăruia de marginea vasului pentru a îndepărta excesul de ciocolată, apoi lăsați deoparte să se întărească.
Înainte ca ciocolata să se întărească complet, adăugaţi biscuiții zdrobiți, ornamentele și bezelele pe acadelele cu mere – puteţi da frâu liber imaginaţiei!
În cele din urmă, stropiți acadelele cu sos de caramel și lăsați-le să se întărească complet la frigider.
Rețete asemănătoare
Rețete pentru copii
Rețete pentru copii