
Preîncălzește cuptorul la 180°C (căldură sus/jos).
Cerne făina, praful de copt și cacaoa într-un bol. Adaugă zahărul și zahărul vanilat. Toarnă uleiul vegetal și băutura de soia, apoi mixează cu un robot de bucătărie sau mixer manual până obții o compoziție omogenă. Încorporează fulgii de ciocolată neagră.
Tapetează o tavă pentru brioșe cu forme de hârtie și umple-le cu aluatul pregătit. Coace pe grătarul din mijloc al cuptorului preîncălzit timp de aproximativ 20 de minute. Lasă-le să se răcească după coacere.
Mixează iaurtul vegetal cu smântâna vegetală până devine o cremă fină, adaugă zahărul pudră, cacao și zahărul vanilat și mixează bine până devine omogenă. Dacă vrei un gust mai intens, adaugă ciocolata topită și pasta de vanilie.
Lasă crema la frigider cel puțin 30 de minute înainte de utilizare, pentru a se întări.
Pune crema preparată într-un poș cu dui în formă de stea. Ornează brioșele răcite cu crema și presară deasupra migdalele înainte de servire.
Rețete asemănătoare

Muffins și Cupcakes

Muffins și Cupcakes