
Amestecă sucul de mere cu stafidele și lasă-le să stea aproximativ 10 minute. Curăță merele de coajă, taie-le în sferturi, îndepărtează cotorul și taie-le în cubulețe mici. Amestecă stafidele, merele și scorțișoara.
Taie chiflele în felii subțiri. Amestecă laptele, ouăle, zahărul și vanilia, apoi înmoaie feliile de chiflă în acest amestec timp de 5-10 minute.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: despre 200 °C
Temperatură cuptor cu convecție: despre 180 °C
Unge forma termorezistentă cu unt. Preîncălzește cuptorul.
Pune alternativ amestecul de mere și feliile de chiflă în forma termorezistentă, apoi toarnă deasupra restul amestecului de ouă și lapte. Așază forma pe grătarul din cuptor.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: despre 40 Minute
Presară peste budinca de pâine zahărul pudră.
Rețete asemănătoare

Prăjituri

Prăjituri

Prăjituri