
Unge forma de copt. Lasă vișinele să se scurgă într-o sită. Taie chiflele în cuburi mari. Încălzește laptele și toarnă-l peste chiflele tăiate. Preîncălzește cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: despre 200 °C
Temperatură cuptor cu convecție: despre 180 °C
Bate albușurile cu mixerul (cu paletele pentru amestecare) până devin spumă tare. Într-un bol, mixează untul moale cu zahărul și zahărul vanilat până devin pufoase. Încorporează gălbenușurile, amestecând scurt.
Adaugă mai întâi bucățile de chifle înmuiate, praful de copt, vișinele și, la final, încorporează ușor albușurile bătute.
Pune compoziția în tava unsă și așază tava pe grătarul din cuptor.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: despre 30 Minute
Presară zahăr pudră peste Budincă dulce cu vișine și chifle cât încă fierbinte și savurează-o caldă.
Rețete asemănătoare

Plăcintă