Se unge tava pentru brioșe și se presară cu semințe de susan.
Curățați și tăiați mărunt ceapa. Încingeţi uleiul într-o tigaie acoperită. Prăjiți carnea de vită la foc mare în timp ce amestecați până devine sfărâmicioasă. Reduceți focul. Adăugați cubulețe de ceapă și prăjiți. Se amestecă pasta de roșii, ketchup-ul, muștarul și lichidul de murături. Se condimentează carnea tocată cu sare și piper și se lasă să se răcească puțin.
Încălziți apa și topiți untul sau margarina în ea.
Puneţi făina într-un bol, sfărâmaţi drojdia, apoi adăugați ingredientele rămase și amestecul de apă-grăsime. Amestecați totul cu un mixer (cârlig de aluat), scurt, la cel mai jos nivel, apoi la cel mai înalt nivel, timp de aproximativ 5 minute pentru a forma un aluat omogen.
Acoperiţi aluatul și lăsaţi să crească la loc călduț până s-a mărit vizibil.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Frământați din nou aluatul, apoi se împărţiţi în 12 bucăți egale. Întindeți biluțele de aluat cu puțină făină în cercuri de aproximativ 10 cm. Puneți în formă și apăsați. Puneți carnea tocată peste. Se dau la cuptor.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 15 Minute
Între timp, tăiați în sferturi feliile de cașcaval.
Scoateți brioșele din cuptor și acoperiți-le cu câte o bucată de cașcaval. Se pune din nou la cuptor până când se topește ușor cașcavalul.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 3 - 5 Minute
Scoateți brioșele cheesebuger din formă. Se decorează cu 2 felii de castraveți, 1/2 linguriță de ketchup și arpagic. Se servește cald.
Rețete asemănătoare
Aluaturi de bază
Aluaturi de bază
Aluaturi de bază