Flag

Pâine de post

4 - 6 porții
Ușoară
35
Pâinea de post fără drojdie este o alternativă sănătoasă și simplă la pâinea tradițională
Savuraţi gustul autentic al pâinii, un aliment de bază în multe bucătării, dar într-o versiune de post. O alternativa sănătoasă la pâinea obișnuită, această reţetă se prepară uşor şi se consumă cu poftă.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat pâine de post
400 gfăină neagră
200 gfăină albă
piper măcinat (1/2 linguriță)
1 plicPraf de copt Dr. Oetker
1 lingurițăsare (3 g)
1 lingurăulei de măsline
500 mlapă caldă

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
1

1

Într-un vas pentru mixer se pun făina, praful de copt, sarea și piperul și se amestecă, apoi se adaugă uleiul și apa. Se omogenizează cu ajutorul mixerului 3-4 minute, până se obține un aluat omogen.

2

2

Folosiți făina pentru planșetă.

3

3

Se formează o pâine rotundă, se pune în tava tapetată cu hârtie de copt și se netezește suprafața.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 35 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.