Flag

Ciocolată Valentines

8 porții
Ușoară
40
Inspirată de cele mai recente tendințe, Ciocolata de Valentine's Day este o experiență dulce și plină de iubire!
Fie că vă doriţi un moment romantic alături de persoana iubită sau să vă satisfaceţi propriile pofte, ciocolata Valentines este alegerea perfectă. Învăţaţi să savuraţi fiecare moment special cu o bucată de ciocolată de calitate pentru că, după cum se spune, "Ciocolata de Valentine's Day este ca...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Dacă temperatura camerei este ridicată, puneți ciocolata la frigider pentru aproximativ 30 de minute pentru a se întări.
1 porție = 40g
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Ingrediente
75 gciocolată cu lapte
75 gciocolată extra neagră
150 gciocolată albă
Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Ornamente Bobițe dulci Dr. Oetker
Ornamente Confetti vesele Dr. Oetker
Ornamente Dragoste în tonuri de roz Dr. Oetker
Ornamente pentru prăjituri Mix pentru Prințese Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Colorant alimentar roșu Dr. Oetker
Picture - Ornamente Bobițe dulci Dr. Oetker
Picture - Ornamente Confetti vesele Dr. Oetker
Picture - Ornamente Dragoste în tonuri de roz Dr. Oetker
Picture - Ornamente pentru prăjituri Mix pentru Prințese Dr. Oetker
1

Pregătire ciocolată de Valentine's Day

Rupeți ciocolata extra neagră într-un castron termorezistent, adăugaţi laptele și puneți peste o cratiță cu apă fiartă pentru a se topi.

2

Între timp, tapetați o tavă de copt cu pergament. Odată ce ciocolata s-a topit, se pune în tavă, în centrul hârtiei, folosind o spatulă. Întindeți cu grijă ciocolata pentru a forma un dreptunghi de cca. 18 x 23 cm. După netezire puneți-o într-un loc răcoros pentru a se întări.

3

Topiți ciocolata albă în același mod. Scoateți vasul din apă și amestecați cu colorant alimentar roșu pentru a face o nuanță de roz.

4

Odată ce stratul de ciocolată neagră s-a întărit, puneți ciocolata roz din vas în centrul ciocolatei negre. Folosind o spatulă, întindeți cu grijă ciocolata roz pentru a acoperi aproape toată ciocolata neagră.

5

Decorare

Rapid, înainte de a se întări ciocolata roz, decoraţi blatul cu Ornamentele Dr. Oetker și cu orice alte ornamente doriți. Apoi puneți într-un loc răcoros pentru a se întări.

6

Odată ce ciocolata este fermă, se rupe în bucăți și poate să fie servită. 
Bucăţile de ciocolată se pot savura așa cum sunt sau pot fi ambalate în cutii sau pungi de celofan și se pot oferi cadou persoanelor dragi.

  • Dacă temperatura camerei este ridicată, puneți ciocolata la frigider pentru aproximativ 30 de minute pentru a se întări.
    1 porție = 40g