Flag

Crumble vegan cu rubarbă

4 porții
Ușoară
40
Un crumble crocant cu rubarbă. Un desert delicios, acum ușor de preparat și de savurat.
Crumble-ul vegan cu rubarbă este un desert delicios și sănătos, perfect pentru cei cu preferințe vegane. Cu un amestec crocant de fulgi de ovăz, nuci și unt de cocos, acoperind bucăți de rubarbă zemoasă, acest desert îmbină perfect dulceața cu aciditatea subtilă.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Puteți înlocui jumătate din cantitatea de rubarbă cu căpșuni.
Recipe Tips
În loc de rubarbă proaspătă puteți folosi și rubarbă congelată; în acest caz trebuie să o lăsați la decongelat în prealabil.
Recipe Tips
În loc de formă de copt dreptunghiulară puteți folosi și o formă rotundă de copt cu diametrul de circa 28-30 cm. În acest caz trebuie să dublați cantitățile din rețetă.
Recipe Tips
Se poate servi cu înghețată vegană de vanilie sau cu sos vegan de vanilie.
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Umplutura cu rubarbă
formă de copt

Ingrediente

Umplutura cu rubarbă
500 grubarbă
3 linguriZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
1 lingurăAmidon alimentar Gustin Dr. Oetker
Aluatul sfărâmicios
150 gfăină din grâu
100 gzahăr
1 vârf de cuțitscorțișoară măcinată
1 plicZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
1 prafsare
100 gunt vegan, moale
Pentru decorare
puținZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
fistic mărunțit

Afișare produse

Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
Picture - Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
1

Pregătirea umpluturii cu rubarbă

Rubarba se spală, se curăță și se taie în bucăți de circa 2 cm grosime. Bucățile de rubarbă se amestecă cu zahăr pudră și amidon Gustin și se repartizează în forma de copt. Cuptorul se preîncălzește.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C

2

Prepararea aluatului sfărâmicios

Se pun toate ingredientele într-un vas și se amestecă cu mixerul cu paletele de batere până când se obține un aluat sfărâmicios. Acesta se împrăștie deasupra bucăților de rubarbă din forma de copt. Forma de copt se introduce în cuptor și se coace.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 25 - 30 Minute

3

Crumble-ul Vegan cu rubarbă se scoate din cuptor și se lasă puțin în repaus. Apoi se presară cu puțin zahăr pudră și cu fistic mărunțit și se servește cald.

  • Puteți înlocui jumătate din cantitatea de rubarbă cu căpșuni.
  • În loc de rubarbă proaspătă puteți folosi și rubarbă congelată; în acest caz trebuie să o lăsați la decongelat în prealabil.
  • În loc de formă de copt dreptunghiulară puteți folosi și o formă rotundă de copt cu diametrul de circa 28-30 cm. În acest caz trebuie să dublați cantitățile din rețetă.
  • Se poate servi cu înghețată vegană de vanilie sau cu sos vegan de vanilie.
  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.